Vigins: Naporno sam radio za ovo

Košarkaš Golden Stejta Endru Vigins izjavio je da veruje da Voriorsi mogu da osvoje titulu u NBA ligi, prenose američki mediji.

RM Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Da je neko pre 2 godine pričao da će Vigins biti gotovo ključni faktor u finalnoj seriji, spakovali bi ga na psihijatriju. Dečko igra ovo kao da ga je Kavai rodio, puni baš sve kolone.
  (basketaš, 14. jun 2022 11:55)

  Na ovom primeru Viginsa se najbolje vidi koliko su u GSW-u svi podređeni kolektivu.
  Članovi uprave su prosto imali njuh da dovedu "propalog" talenta,od koga su u NBA skoro svi digli ruke,jer su mislili da od njega nema vajde.
  Rizikovali su,ali im se debelo isplatilo.
  Vigins se savršeno uklopio u viziju i ulogu koju mu je Stiv Ker namenio u Voriorsima.
  inače momak nije slučajno bio prvi pik na draftu 2015-te, jednostavno je izgubio samopouzdanje igrajući u Minesoti gde je znao sa vremena na vreme da blesne,ali očigledno da je nezdrava atmosfera koja je vladala u klubu, uticala na to, da on vremenom sasvim ispadne iz forme, kasnije su se još i nadovezale povrede i svi su ga već nakon toga otpisali.
  Ali GSW mu je pružio dodatnu šansu,i to se ispostavilo kao pun pogodak,jer momak trenutno igra u životnoj formi.
  (Goran, 14. jun 2022 15:15)

  # Link komentara

 2. Iz ove perspektive, ono mesto startera na all-staru koje je dobio nije toliko bez osnova kao što je delovalo kada je odluka doneta. A to je bilo pre 3-4 meseca. Popljuvasmo svi taj izbor tada, a momak će ako GSW uzme titulu uz Karija biti najzaslužniji za to...
  (JimBeam, 14. jun 2022 14:54)

  # Link komentara

 3. Da je neko pre 2 godine pričao da će Vigins biti gotovo ključni faktor u finalnoj seriji, spakovali bi ga na psihijatriju. Dečko igra ovo kao da ga je Kavai rodio, puni baš sve kolone.
  (basketaš, 14. jun 2022 11:55)

  Vala baš, odlično poređenje, bukvalno je u ovom finalu lajt verzija Lenarda. Ima tu i tamo žutu minutu, zna da srlja i da se povremeno ispucava, ali pegla vrhunsku odbranu, pogađa sa poludistance i od svih startera ima najveći plus (+-) kada Voriorsi pobeđuju.
  (Bole, 14. jun 2022 13:58)

  # Link komentara

 4. Nije dzabe bio prvi pik na draftu...
  (Pogba, 14. jun 2022 12:27)

  # Link komentara

 5. Da je neko pre 2 godine pričao da će Vigins biti gotovo ključni faktor u finalnoj seriji, spakovali bi ga na psihijatriju. Dečko igra ovo kao da ga je Kavai rodio, puni baš sve kolone.
  (basketaš, 14. jun 2022 11:55)

  # Link komentara