Santareli: Želimo u finale Lige nacija

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Danijele Santareli izjavio je da je zadovoljan posle trijumfa nad Nemačkom (3:1) u devetoj utakmici Lige nacija

Izvor: B92, Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Ako se plasiraju na završni turnir u Ankaru ponovo ce igrati Drča(mnogo bolja od Mirkovic) i Lozo, koja zbog vakcine nije mogla u Kanadu kao i mala Zelenovic kao 2 korektor, mi evo 2 turnir igramo sa Bjelicom kao jedinim korektorom...Neko je dole spomenuo da je Liga nacija bitna za plasman na OI 2024, jeste gledace se taj koeficijent ali na Ligi nacija sledece godine, a svakako da ce biti i kvalifikacioni turniri kao i uvek.
  (Il, 29. jun 2022 14:31)

  # Link komentara

 2. Tesko do finala ali devojke su pokazale zelju ali i kvalitet, vrlo verovatno idemo na fajnal 8 sto je veliki uspeh kad se pogleda da igramo sa drugom postavom dok drugi timovi imaju i svoje najbolje igracice, evo Turska sa svojim najjacim timom izgubila od Kanade. Mada s druge strane ne volim sto mi ne shvatamo ozbiljno ovo takmicenje, za njega se dobijaju vazni bodovi za rang listu, mi kao treci na Olimpijadi i prvaci sveta smo koji, peti sesti zbog losih rezultata ovde.
  (Cccccc, 29. jun 2022 13:50)

  # Link komentara

 3. Sa trećim timom se ne može nikako do finala...
  (Mare, 29. jun 2022 13:08)

  # Link komentara