1. Ocigledno je techa lukavo namirisao kada je momenat da spakuje pinkle.
  (Ahab

  Greši teča isto koliko i ti. Stevanovic šesti bloker dosadašnje lige.
  (Kljova, 4. jul 2022 23:46)

  # Link komentara

 2. Sve je to lepo, ali dalje od 1/4 finala nece mrdnuti.
  Jace ekipe u ovoj LE lako su izasle na kraj sa srpskim timom. Neke previse lako, a neke druge i neocekivano.
  Set protiv Brazila 25:9 je bio posebno deprimirajuci.
  Ekipa koja prakticno igra bez servisa nema sanse protiv iole ozbiljnijeg tima.
  Santarelijev eksperiment bez kometne prve postave za sada ne deluje smisleno, pogotovo sto bukvalno sve druge ekipe uigravaju kompletan tim.
  Stevanovic ne lici na sebe i cini se da se ne snalazi sa Mirkovic kao tehnicarem. Lazovic od "cuda od deteta" izrasta u sasvim prosecnog primaca, a neke adekvatne zamene za Mihajlovic nema ni na pomolu.
  Ostaje nada da ce Brankica moci da zaigra ns SP, jer je proslo EP pokazalo da srpska ekipa sa jednom jedinom opcijom u napadu ipak ne moze do zlata.
  Evidentno je da se konkurencija pojacala, da su ekipe ujednacenije nego pre, a da je srpska ekipa dostigla i prosla neki svoj zenit. Pozicija primaca i tehnicara je ozbiljan problem u najavi.
  Bez Maje na mestu tehnicara, svaka borba za medalju bice ogroman uspeh, a Lazovic i Busa u napadu nisu ni pola Brankice.
  Ocigledno je techa lukavo namirisao kada je momenat da spakuje pinkle.
  (Ahab, 4. jul 2022 17:05)

  # Link komentara

 3. Šta god da urade i u Ligi naciji i na Svetskom prvenstvu naše odbojkašice, ovaj čovek je pokazao da je klasa koja zna kako se drže tajmauti i zato je tu gde jeste. Srećno pre svega našim devojkama koje svi znamo da mogu, i bez Tijane i Brankice i Maje i Milene i Stefane, jer talenta imaju, a onda i ovom gospodinu kom želim da bude još bolji trener.
  (Odbojka, 4. jul 2022 09:01)

  # Link komentara