1. @Boza
  Prijatelju, zlatna medalja sa OI je u odbojci GRAL.
  Italijani bi sva svoja evropska, svetska i zlata iz sv. lige menjali za jedno olimpijsko.
  Ne postoji sport na planeti u kojem je olimpijsko zlato toliko prestizan i cenjen trofej.
  (Ahab, 26. jul 2022 15:36)

  # Link komentara

 2. Koja najvažnija takmičenja osvaja Francuska? Na evropskom ispali u osmini finala, na svetskom u četvrtfinalu? Osvojili su jedinu medalju na olimpijskim igrama u Tokiju. Liga nacija je komercijalno takmičenje. Mi imamo 6 finala svetske lige a to je takmičenje koje je prešlo u ligu nacija. Na tri poslednja velika takmičenja Francuzi imaju jednu medalju!!!
  (Tata Boža, 25. jul 2022 15:58)

  # Link komentara

 3. Ženska odbojkaška reprezentacija Francuske nena nijedan trofej i nijednu medalju u istoriji. Muška reprezentacija Francuske ima svega 8 medalja od 1946,samo po jednu sa svetskog i olimpijskih igara... Smešni su u istoriji odbojke za Srbiju. Inaju trenutno bolji tim a sve ukupno su u odbojci neuporedivo je porediti Srbiju i Francusku. Srbija je daleko trofejnija i samim tim bolja. Medalje i trofeji sve govore!
  (Bora Kragujevac, 25. jul 2022 15:53)

  # Link komentara

 4. Na tri najveca takmičenja svetsko prvenstvo, evropsko prvenstvo i Olimpijske igre Srbija je na dva turnira igrala u polufinalu i to na svetskom i evropskom prvenstvu. Francuska na svetskom i evropskom prvenstvu nije izborila plasman u polufinale, dok je na olimpijskim igrama uzela zlato,i to im je prva medalja na olimpijskim igrama računajući obe kategorije muške i ženske reprezentacije. Srbija nije učestvovala u Tokiju. Od tri poslednja velika takmičenja Srbija je na dva bila u polufinalu a Francuska svega jednom. Srbija je daleko trofejnija od Francuske u muškoj odbojci a ako sabereno medalje muške i ženske reprezentacije Srbije dolazimo do oko 50 medalja. Francuzi zajedno u muškoj i ženskoj odbojci neće imati 50 medalja za 150 godina, al bukvalno.
  (Mirko Jagodina, 25. jul 2022 15:44)

  # Link komentara

 5. Ova Francuska osvaja sva najvaznija takmicenja iako ne djeluje nista posebno. Patri i Kleveno su igraci koji se ni po cemo ne izdvajaju. Cak i Ngapet iako najbolji francuski odbojkas ikad vazi za takvog da mu se nekad igra a nekad ne. Ko je pratio klupsku odbojku i njegove nastupe u Zenitu i Modeni zadnjih godina zna o cemu govorim. Recimo, ona reprezentacija Srbije sa Miljkovicem i Grbicem bi dobinirala u danasnjoj konkurenciji. Istina trenutno su Poljaci po meni jedini mocni, sve sa Leonom, ali ih nekako ne ide da osvoje otkad je kubanac tu.
  (Tom Brady the fraud, 25. jul 2022 15:28)

  # Link komentara

 6. Isti taj tim Francuske, su u paklu" pariske dvorane "Bersi" odbojkaši Srbije pobedili, sa 3:2 u polufinalu evropskog prvenstva 2019. Najslađa pobeda nad njima. U četvrtfinalu evropskog u Beogradu naše devojke su Francuskinje pobedile u jednom setu sa neverovatnih 25-7.Srbija ima kontinuitet u obe konkurencije, za razliku od Francuske, koja je u ženskoj odbojci prosek ekipa.
  (Samo jako, 25. jul 2022 11:17)

  Od istorije se ne zivi! Istina je da danas nismo na nivou nekoliko ekipa koji igraju atomsku odbojku (mislim na musku odbojku)! U svakom slucaju svetsko prvenstvo ce biti veoma zanimljivo jer ima bar 9-10 ekipa koje ce se boriti za medalje.
  (Zivota, 25. jul 2022 14:47)

  # Link komentara

 7. Stvarno zanimljiva i kvalitetna utakmica. Naši su trenutno u 2. redu svetske odbojke. Trenutno smo daleko od Francuske, Amera, Poljske, Italije i Brazila, čak su Iran i Japan bolji od nas. Šta reći za Francuze, uživanje ih je gledati, pogotovo Ngapeta sa svojim napadačkim repertoarom.
  (don, 25. jul 2022 11:33)

  # Link komentara

 8. Isti taj tim Francuske, su u paklu" pariske dvorane "Bersi" odbojkaši Srbije pobedili, sa 3:2 u polufinalu evropskog prvenstva 2019. Najslađa pobeda nad njima. U četvrtfinalu evropskog u Beogradu naše devojke su Francuskinje pobedile u jednom setu sa neverovatnih 25-7.Srbija ima kontinuitet u obe konkurencije, za razliku od Francuske, koja je u ženskoj odbojci prosek ekipa.
  (Samo jako, 25. jul 2022 11:17)

  # Link komentara

 9. Fantasticna odbojka, pogotovo 3 i 4. set.
  Trofej zasluzeno u rukama Francuza.
  Djani je od ionako sjajne ekipe napravio masinu za mlevenje protivnika.
  Da su koncentrisanije usli u 3. set, glat bi bilo 3:0.
  Kada su na okupu i zdravi, Francuzima nijedna ekipa ne moze nista.
  Ozbiljan su favorit za zlato na SP.
  Ova odbojka i ono sto "igra" srpski tim kao da nisu isti sport.
  Neuporediva razlika u klasi.
  (Ahab, 25. jul 2022 08:35)

  # Link komentara