1. Штета, ја сам се потајно надао да ће довести Док Риверса и тиме себе искључити из шампионске трке следеће сезоне.
  Вогел је неспорно бољи тренер од Риверса.
  (јд123, 3. jun 2023 11:36)

  # Link komentara

 2. alen - tačno. Vrlo je dobar bio. Osnovni problem je što se stiče utisak da je u timu gde igra LeBron trener nebitno nesrećno nepotrebni privezak. A nije tako. I on i sad ovaj mali što je vodio Lejkerse su bili u stvari vrlo smisleni.
  Pitam se gde je sad onaj kojeg je bezvezni Divac bezvezno otpustio, taj mi je još bio najveći favorit. Uz Vilijamsa 4 imena uz koje bi Nikola već...
  (znanje-imanje, 3. jun 2023 09:59)

  # Link komentara

 3. Pa ovi trenet i u NBA nikako izgleda ne mogu na biro rada!Dobiju otkaz zbog naših rezultata a već im nude posao u drugoj ekipi koju je upropastio trener koji je već pronašao posao u Treći ekipi! I tako u nedogled!
  (Goran, 2. jun 2023 20:58)


  Jesil' ti pročitao ceo tekst u kom piše da od odlaska iz LAL nije nigde radio?
  (dule, 3. jun 2023 01:28)

  # Link komentara

 4. odlican trener nikad nisu ni trebali da ga otpuste vec samo da neguju defazivu i dogradjuju je imali su lebrona i devisa posto je rondo otisao mogli su uvek naci treceg igraca kreatora a ne sve ozbiljnije defazivce oterati i doneti stetocinu wezbruka zbog kog je i dobio otkaz posle titule da se devis nije povredio u play off protiv finiksa i te god bi sigurno uzeli titulu razbijali su finkis do povrede koji je igrao finale. i sa ovom ekipom sad bi bi razbijao vogel u lekersima
  (alen, 2. jun 2023 22:38)

  # Link komentara

 5. Pa ovi trenet i u NBA nikako izgleda ne mogu na biro rada!Dobiju otkaz zbog naših rezultata a već im nude posao u drugoj ekipi koju je upropastio trener koji je već pronašao posao u Treći ekipi! I tako u nedogled!
  (Goran, 2. jun 2023 20:58)

  # Link komentara

 6. Fogel :). I da je poreklom Nemac, u Americi se opet cita Vogel.
  (Bojan, 2. jun 2023 20:53)

  # Link komentara