Loša vest za Majami pred IV meč

Šuter Hita još uvek nije dobio dozvolu lekarskog tima da zaigra u finalnoj seriji protiv Denvera, moraće još da se strpi.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Hiro je spreamn da igra, ali MIA ne zeli da remeti igru koja ih dobro sluzi cak i bez njega u ovom olejofu..To vam je insajderska informacija Edina Avdica.
  (Nino, 9. jun 2023 13:32)

  Nije insajderska već lično mišljenje (šesta lična),uz to je (mišljenje) izneto pre 3. utakmice.
  (ČikaCrni, 9. jun 2023 15:47)

  # Link komentara

 2. Hiro je spreamn da igra, ali MIA ne zeli da remeti igru koja ih dobro sluzi cak i bez njega u ovom olejofu..To vam je insajderska informacija Edina Avdica.
  (Nino, 09. jun 2023 13:32)

  Pošto inače oni vode u seriji, pa neće da remete ništa. Baš ima smisla...
  (Pogan, 9. jun 2023 15:00)

  # Link komentara

 3. @Uživo reprodukovano
  Nema tog treninga koji moze da adekvatno simulira psihicki i fizicki play-off utakmicu, posebno posle duze pauze
  (Edi, 9. jun 2023 14:52)

  # Link komentara

 4. Hiro je spreamn da igra, ali MIA ne zeli da remeti igru koja ih dobro sluzi cak i bez njega u ovom olejofu..To vam je insajderska informacija Edina Avdica.
  (Nino, 9. jun 2023 13:32)

  # Link komentara

 5. Odličan igrač, ali šuter koji je povredio šutersku ruku. Nisam siguran da je za Majami bolje da igra, pogotovo što je u rotaciju više upao Vinsent koji igra odlično (izuzev prošle). Bez njega su došli do finala, napravili su neku dobru priču. Ako izgube večeras, verujem da će ga pogurati da se vrati. Ako dobiju, mislim da ga nema do kraja sezone. Rizik je ubaciti nekoga ko je toliko dugo bez takmičarske utakmice, može više štete da donese nego dobrih stvari.
  (Jim Beam, 09. jun 2023 13:19)

  U NBA se igrač nikada ne vraća rovit. On verovatno uveliko trenira samostalno, a ako bude krenuo da igra, znači da je u top formi. Mesec dana da ne koristiš ruku je previše da bi mogao samo da uskočiš i igraš.
  (Uživo reprodukovano, 9. jun 2023 13:30)

  # Link komentara

 6. Odličan igrač, ali šuter koji je povredio šutersku ruku. Nisam siguran da je za Majami bolje da igra, pogotovo što je u rotaciju više upao Vinsent koji igra odlično (izuzev prošle). Bez njega su došli do finala, napravili su neku dobru priču. Ako izgube večeras, verujem da će ga pogurati da se vrati. Ako dobiju, mislim da ga nema do kraja sezone. Rizik je ubaciti nekoga ko je toliko dugo bez takmičarske utakmice, može više štete da donese nego dobrih stvari.
  (Jim Beam, 9. jun 2023 13:19)

  # Link komentara