Živa bomba

Subota, 25. oktobar u 19:35
Živa bomba

Vašington je u panici jer senatori stradaju u eksplozijama. Problem je u tome što ne mogu da ustanove o kojoj vrsti eksploziva se radi, i kako se aktivira. Deni Onil, najbolji FBi stručnjak za eksplozive, radi na rešavanju slučaja. Deni se upušta u jednu od najopasnijih misija u karijeri. Otkriva da teroristi upotrebljavaju novu, zastrašujuću, vrstu smrtonosnog oružja, nevidljivi tečni eksploziv. On je sličan vodi i aktivira se u ljudskom telu. Sledeća meta terorista je senator koji ima aferu sa Denijevom ženom.Live Wire, 1992.

Žanr: Akcija

Uloge: Pirs Brosnan, Ron Silver, Ben Kros Režija: Kristijan Dugua

više o filmu...

Pariz ekspres

Subota, 25. oktobar u 21:40
Pariz ekspres

Sem na svom skuteru krši svako pravilo vožnje kako bi na vreme isporučio ekspresne dostave kurirske službe za koju radi. Međutim, koliko god se trudio, nikada ne dobije bonus od šefa, nikada ne stiže pre svojih kolega i baš nikad ne uspe da zaobiđe svog oca policajca koji ga ulovi svaki put. Sve što Sem ima je devojka Nadia, a i ona bi mogla da ga ostavi ako se ne pojavi na venčanju njene sestre. Problem je u tome što Sem mora da odradi još jednu dostavu, a dan mu je upravo krenuo od lošeg na gore. Dostavljajući tajanstveni paket traljavi kurir upada u urnebesnu avanturu...

Od multikulturalnog do dizajnerskog Pariza, od Monmartra do Šanzelizea, pazite se jer kurir Sem je čovek sa misijom!Coursier, 2010.

Žanr: Akcija-komedija

Uloge: Mišel Jun, Žeraldin Nakaš, Džimi Žan-Luis Režija: Erve Reno

više o filmu...

Dvoje suvišnih

Subota, 25. oktobar u 01:55
Dvoje suvišnih

Pošto je 1993. godine romantičnom komedijom „Zlatna vremena" osvojio Oskara i prestižnu nagradu BAFTA za najbolji film sa neengleskog govornog područja, talentovani španski producent, scenarista i režiser Fernando Trueba odlučio je da se oproba u Holivudu. Rezultat je ležerna i zabavna komedija „Dvoje suvišnih“.

Art je talentovani slikar i vlasnik male galerije. Pre četiri godine, posle smrti majke, doselio se sa ocem iz Italije. Po dolasku, sa Gloriom i Maniem otvara galeriju, sa namerom da živi od prodaje svojih i Manievih radova. Posao slabo ide, pa je Art prisiljen da vara bogate udovice koje uverava da su njihovi muževi nedugo pre smrti od njega naručili skupe slike.

Među tim udovicama je i stara gospođa Paleto, majka ekscentričnog mafijaša Genea. Kada se Art sukobi sa Geneom i njegovim ljudima, u pomoć mu neočekivano priskače atraktivna Beti, bivša Geneova supruga. Uživajući u društvu bogate i romantične žene, Art zaključuje da mu se sreća konačno osmehnula.

Međutim, ubrzo saznaje da Beti namerava da se uda za njega, jer je uverena da je on muškarac njenog života. Da stvar bude gora, Art upoznaje Betinu sestru Liz, senzibilnu i povučenu intelektualku u koju se zaljubljuje na prvi pogled. Liz otvoreno prezire Arta, jer ga smatra ženskarošem i lovcem na miraz. Veren sa Beti i zaljubljen u njenu sestru, Art uprkos Glorijinom protivljenju odluči da zavede Liz, pretvarajući se da je svoj brat blizanac, romantični slikar Bart....Two Much, 1995.

Žanr: Komedija

Uloge: Antonio Banderas, Melani Grifit, Daril Hana Režija: Fernando Trueba

više o filmu...

Maskirani brat

nedelja, 26. oktobar u 02:05
Maskirani brat

Crni osvetnik je samostalan borac za pravdu. Vozi Kadilaka i obučen je u stilu 70-ih. Kreće se kao Brus Li, a sa sobom nosi opremu kao Džejms Bond.

B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. je grupa boraca za pravdu i istinu i misija im je da spreče ”The Mana” koji nameravaju da raspršte psiho-halucinogenu drogu, koja bi celu naciju pretvorila u hodajuće zombije. B.R.O.T.H.E.R.H.O.O.D. regrutuje Crnog osvetnika u svoje redove, koji sa sobom dovodi Sista Grl. Sada svi zajedno kreću u akciju, a jedna od najvećih prepreka biće im lepa Vajt Ši Devil.Undercover Brother, 2002.

Žanr: komedija

Uloge: Edi Grifin, Denis Ričards, Aunjane Elis Režija: Malkolm D. Li

više o filmu

TRENUTNO NA B92 INFO KANALU

  • 17:30Vesti B92
  • 18:30Više od života
  • 19:30Vesti B92
Pogledaj kompletan program