Živa bomba

Subota, 25. oktobar u 19:35
Živa bomba

Vašington je u panici jer senatori stradaju u eksplozijama. Problem je u tome što ne mogu da ustanove o kojoj vrsti eksploziva se radi, i kako se aktivira. Deni Onil, najbolji FBi stručnjak za eksplozive, radi na rešavanju slučaja. Deni se upušta u jednu od najopasnijih misija u karijeri. Otkriva da teroristi upotrebljavaju novu, zastrašujuću, vrstu smrtonosnog oružja, nevidljivi tečni eksploziv. On je sličan vodi i aktivira se u ljudskom telu. Sledeća meta terorista je senator koji ima aferu sa Denijevom ženom.Live Wire, 1992.

Žanr: Akcija

Uloge: Pirs Brosnan, Ron Silver, Ben Kros Režija: Kristijan Dugua

više o filmu...

Pariz ekspres

Subota, 25. oktobar u 21:40
Pariz ekspres

Sem na svom skuteru krši svako pravilo vožnje kako bi na vreme isporučio ekspresne dostave kurirske službe za koju radi. Međutim, koliko god se trudio, nikada ne dobije bonus od šefa, nikada ne stiže pre svojih kolega i baš nikad ne uspe da zaobiđe svog oca policajca koji ga ulovi svaki put. Sve što Sem ima je devojka Nadia, a i ona bi mogla da ga ostavi ako se ne pojavi na venčanju njene sestre. Problem je u tome što Sem mora da odradi još jednu dostavu, a dan mu je upravo krenuo od lošeg na gore. Dostavljajući tajanstveni paket traljavi kurir upada u urnebesnu avanturu...

Od multikulturalnog do dizajnerskog Pariza, od Monmartra do Šanzelizea, pazite se jer kurir Sem je čovek sa misijom!Coursier, 2010.

Žanr: Akcija-komedija

Uloge: Mišel Jun, Žeraldin Nakaš, Džimi Žan-Luis Režija: Erve Reno

više o filmu...

TRENUTNO NA TV B92

TRENUTNO NA B92 INFO KANALU

  • 22:30Specijal: Izgubljeni u istoriji
  • 23:30Vino i vinogradarstvo
  • 00:01V.O.A. (R)
Pogledaj kompletan program