Filmovi

Toranj smrti

Ponedeljak, 30. novembar u 21:00 Toranj smrti

Nakon što sazna kako mu je ubijen brat, Bobi Lo odluči da razreši njegovo tajanstveno ubistvo. Bobi putuje u Japan gde ga svi tragovi o bratovoj smrti vode do ‘Tornja smrti’, zabranjenom utvrđenju zakopanom nekoliko metara pod zemlju, koji čuvaju najopasniji ratnici. Kako bi osvetio brata Bobi Lo mora da prođe nepredvidive i opake majstore borilačkih veština…

Ovaj film je snimljen osam godina nakon smrti Brus Lija, a on igra glavnu ulogu. Producenti su skupili razne Brusove snimke, iz filmova, iz privatnih kolekcija, čak i snimke njegovog pogreba. Oko toga su napravili priču i ubacili dublere gde se nije moglo drugačije. Film se snimao tri godine, a u njemu su nastupali neki od najbolji borilačkih majstora sveta.Game of Death II, 1981.

Žanr: Akcija

Uloge: Brus Li, Taj Čeung Kim Jang Li Hvang Režija: Si-Juen Ng

više o filmu...

Eon Fluks

Utorak, 1. decembar u 21:00 Eon Fluks

Zasnovan na animiranoj seriji Pitera Čunga, ovaj film donosi nam futurističku priču u kojoj je 99 odsto svetske populacije ubijeno putem industrijske zaraze. Preživeli žive u totalitarnom gradu i nisu naklonjeni bilo kojoj religiji ili uverenju, osim mržnje prema Trevoru, lideru veća koje vlada gradom. A Eon Fluks, izuzetno privlačna žena obučena za profesionalna ubistva traži način da podigne revoluciju protiv Trevora…Æon Flux, 2005.

Žanr: Naučna fantastika

Uloge: Šarliz Teron, Sofi Okonedo, Fransis Mekdormand Režija: Karin Kusama

više o filmu...

Transformersi - Tamna strana meseca

Sreda 2. decembar u 21:00 Transformersi - Tamna strana meseca

Ljudska rasa je opet u opasnosti. Misteriozni događaj iz Zemljine prošlosti preti da pokrene toliko veliki rat da sami Transformersi neće moći da spasu planetu. Kada astronauti Apola 11 otkriju olupinu Sentijel Prajma na površini našeg prirodnog satelita, donesu je na planetu Zemlju. Ali, Sentijel Prajm nije bio jedini vanzemaljski objekat na Mesecu, i kada zli, novi neprijatelj otkrije svoje lice, Sem Vitviki i Autobotsi moraju da se bore protiv mračnih sila da bi odbranili naš svet od sveopšteg zla Diseptikona.Transformers: Dark Of The Moon, 2011.

Trajanje: 154 minuta

Uloge: Majkl Bej, Džoš Duhamel, Rozi Hantington-Vajtli, Džon Turturo, Patrik Dempsi Reditelj: Šaja Lebaf

više o filmu...

Nitro

Četvrtak, 3. decembar u 21:00 Nitro

Bivša zvezda ilegalnih auto trka vraća se u akciju kako bi svojoj supruzi omogućio potrebnu transplataciju srca.

Maks vodi lep i skladan život sa svojom suprugom Alis i sinom Teom sve dok Alis ne završi u bolnici. Njoj je potrebno presađivanje srca, a Maks obećava Teu da će mu spasiti majku. Kako bi ispunio dato obećanje, mora da pronađe donorsko srce, i to brzo. Ne preostaje mu ništa drugo nego da se okrene svojoj kriminalnoj prošlosti, a odluka koju će doneti potpuno će mu promenti život.Nitro, 2007.

Žanr: Akcija

Uloge: Gijom Leme-Tivijerž, Lusi Lorije, Martin Mat Režija: Alen Derošers

više o filmu...