Direktan kontakt

Nedelja, 19. april u 21:00
Direktan kontakt

Bivši američki specijalac trune u zatvoru negde u istočnoj Evropi. Iznenada mu bude ponuđeno da odšeta kao slobodan čovek, ali pod uslovom da spase otetu Amerikanku Anu iz ruku bezobzirnog ratnog huškača. Vrlo brzo shvata da je iskorišćen u igricama u kojima učestvuju vlade, paramilitarna organizacija i tajne službe, koje ga žele mrtvog, a Anu u svojim rukama. Bez osobe na koju bi se mogao osloniti i mnoštvom neprijatelja koji žele njegovu glavu, Rigins mora da otkrije šta se zaista događa.Direct Contact, 2009.

Žanr: Akcija

Uloge: Dolf Lundgren, Džina Mej, Majkl Pare, Bašar Rohal Režija: Deni Lerner

više o filmu...

Špijun iz komšiluka

Ponedeljak, 20. april u 22:50
Špijun iz komšiluka

Bob Ho je kineski špijun koji sarađuje sa CIA na hvatanju opasnog kriminalca Poldarka. Posle hapšenja Poldarka, Bob odlučuje da se povuče iz posla. Želja mu je da se više posveti devojci Džilijan. Ona ima troje dece koja još uvek nisu najbolje prihvatila Boba, iako on daje sve od sebe. Kada Džilijen bude prinuđena da zbog posla ode van grada Bob se ponudi da čuva njenu decu. Ali baš tada Polard uspeva da pobegne iz zatvora i Bob je prinuđen da aktivira špijunske veštine kako bi zaštitio sebe i svoju novu porodicu...

Režiser ove fantastične akcione komedije je Brajan Levant, a u glavnoj ulozi pojavljuje se holivudski super star Džeki Čen.The Spy Next Door, 2010.

Žanr: Komedija

Uloge: Džeki Čen, Ember Valeta, Bili Rej Sajrus Režija: Brajan Levant

više o filmu...

Prljava igra

Utorak,21. april u 22:00
Prljava igra

Pošto CIA obeća da će mu obezbediti informacije o tome ko je eliminisao njegov tim, Ilajdža Kejn pristaje da krene u novu misiju. On i njegov novi tim imaju zadatak da uhvate visoko rangiranog mafijaškog šefa koji je umešan u trgovinu ljudima. Ali istraga otkriva da se radi o velikoj zaveri koja uključuje i trgovinu ljudskim organima…True Justice, 2006.

Žanr: Akcija

Uloge: Stiven Sigal, Sara Lind, Lohlin Manro Režija: Vejn Rouz

više o filmu...

Mamac

Sreda, 22. april u 21:00
Mamac

Nekada je bio samo sitni lopov, a sada je lvin Din Sanders, zajedno sa bratom Stivijem sitni prevarant. Međutim, Alvina pri jednoj bezazlenoj pljački hapse i on završava u zatvoru. Ćeliju deli sa profesionalnim lopovom Džonom Džasterom, koji je sa svojim partnerom ukrao 42 miliona dolara u zlatu iz Federalne banke u Njujorku. Džaster pre svoje smrti otkriva Alvinu gde je sakrio zlato od svog psihopatskog partnera Bristola. Tako policija, na čelu s agentom Edgarom Klentinom pušta Alvina iz zatvora, nadajući se da će preko njega uhapsiti Bristola. Alvin ni ne sluti da je upravo postao mamac u igri mačke i miša, između policije i psihopatskog ubice koji mu je na tragu...

Osvajač "Oskara" za portretisanje legendarnog Reja Čarlsa, Dž. Foks je zvezda ove kriminalističke komedije o sitnom prevarantu kog FBI iskoristi kako bi se dočepao većih zverki.Bait, 2000.

Žanr: akcija, triler

Uloge: Džejmi Foks, Dejvid Mors, Robert Pastoreli Režija: Antaon Fukua

više o filmu...

Lov na veštice

Četvrtak, 23. april u 21:00
Lov na veštice

Film govori o junaku – krstašu Behmenu i njegovom najboljem prijatelju Felsonu, koji se posle decenija žestokog ratovanja vraćaju kući i otkrivaju da je njihov svet uništila kuga. Crkvene starešine uverene su da je za to pustošenje odgovorna devojka koja je optužena da je veštica. Njima dvojici naređuju da tu čudnu devojku odvedu u udaljeni manastir, gde će monasi izvesti drevni ritual kako bi zemlju oslobodili prokletstva. Oni kreću na opasno, akcijom ispunjeno putovanje koje će njihovu snagu i hrabrost staviti na iskušenje kada otkriju mračnu tajnu ove devojke i nađu se u borbi protiv užasno moćne sile koja će odrediti sudbinu sveta.Season Of The Witch, 2011.

Žanr: Akcija/Avantura

Uloge: Nikolas Kejdž, Ron Perlman, Stiven Kembel Mur Režija: Dominik Sena

više o filmu...

Stanar

Petak, 24. april u 21:00
Stanar

Džulijet Devero, mlada doktorka, živi u Njujorku i skoro je prekinula dugogodišnju vezu sa dečkom Zakom. Sada joj je osnovni zadatak da pronađe stan u kome će živeti.Razočarana ponudom agencije za nekretnine prema kojoj ne može da priušti nijedan pristojan stan, slučajno pronalazi oglas na starijoj reprezentativnoj zgradi u kojoj se nalazi njen stan iz snova, koji iznajmljuje šarmantni stanodavac Maks. Džulijet se useljava u stan i u početku sve izgleda savršeno, ali počinju da se događaju zagonetne stvari zbog kojih počinje da sumnja da nije sama, i da njen stanodavac nije bezazlen...The Resident, 2011.

Žanr: Drama-triler

Uloge: Hilari Svonk, Džefri Din Morgan, Li Pejs Režija: Anti Jokinen

više o filmu...

Mladi revolveraši

Subota, 25. april u 21:00
Mladi revolveraši

Okrug Linkoln, i istoimeni grad u Novom Meksiku. Dok zbog ubistva beži pred poterom, mladom revolverašu Biliju Kidu pomoć pruža zemljoposednik Džon Tanstal. Tanstal je obrazovani, otmeni Englez, kome u bavljenju stočarstvom i obradi zemlje pomaže grupa njegovih štićenika, "regulatora". Zazvrat on njih uči da čitaju i trudi se da napravi od njih dobre ljude. Bili Kid postaje jedan od "regulatora". Tanstalov posao počinje da se ukršta sa interesima Lorensa G. Marfija, najvećeg stočara u okrugu. Na Marfijevom platnom spisku je i gradski šerif Bredi, a jedini koji pokušava da im se suprotstavi je pravnik Aleks Meksvin. Jednog jutra, u povratku sa dočeka nove godine, Tanstala ubija grupa Marfijevih ljudi. Kada Bili Kid i njegovih pet prijatelja odluče da osvete svog mentora započinje otvoreni sukob koji će u legendu ući kao Rat u okrugu Linkoln...

Slobodnom interpretacijom pustolovina, kasnije zloglasnog revolveraša Bilija Kida i njegovih prijatelja iz mladih dana, vestern režisera Kristofera Kejna krajem osamdesetih godina postao je jedan od većih filmskih hitova. Sasvim razumljivo, jer nudi dinamičnu i zanimljivu priču o prijateljstvu, odanosti i časti, koju pored toga odlikuju uzbudljive scene vatrenih okršaja. Emilio Estevez, Kifer Saterlend i Čarli Šin pojavljuju se u glavnim ulogama u ovom zabavnom vesternu, koji nam pruža novi pogled na život legendarnih odmetnika.Young Guns, 1988.

Žanr: Akcija

Uloge: Emilio Estevez, Čarli Šin, Kifer Saterlend Režija: Kristofer Kejn

više o filmu...

Ubistvo i margarite

Nedelja, 26. april u 21:00
Ubistvo i margarite

Plaćeni ubica Džulijan je došao u Meksiko Siti da bi obavio jedan zadatak, ali na njegovu žalost, dotakao je dno, ubijanje ljudi ubilo je i njega – iznutra. Deni Rajt se takođe poslovno nalazi u Meksiko Sitiju, iako se on bavi sasvim drugačjim poslom. Deni živi u Denveru sa suprugom Bin, pa iako imaju nekih finansijskih problema, između njih i nakon 10 godina braka plamti mladalačka strast. U Meksiku se Deniju pružila poslovna prilika koja bi mogla da reši sve njegove novčane probleme ili da ga baci još ozbiljnije u dužničko ropstvo. Jedne večeri njih dvojica se sreću u hotelskom baru. Ispijaju brojne margarite i pokušavaju da započnu razgovor, međutim paranoični i nepristojni Džulijan uspeva da uvredi Denija. Da bi se iskupio, Džulijan vodi svog novog prijatelja na koridu i uči ga tajnama svog zanata. U početku Deni misli da se ovaj šali, ali uskoro otkriva da je i te kako ozbiljan i da mu, osim prijateljstva, nudi i da mu postane pomoćnik u poslu...The Matador, 2005.

Žanr: Krimi-komedija

Uloge: Pirs Brosnan, Greg Kinir, Houp Dejvis Režija: Ričard Šepard

više o filmu...

TRENUTNO NA TV B92

Pogledaj kompletan program

TRENUTNO NA B92 INFO KANALU

  • 11:00Automobilizam
  • 11:30V.O.A.
  • 12:00Vodič za roditelje
Pogledaj kompletan program