Largo Vinč

Subota, 1. novembar u 19:35
Largo Vinč

"Largo Vinč" je adaptacija istoimenog stripa Žan Van Hama. Film prati dogodovštine glavnog junaka, upletenog u milionske poslove sa tajkunima i kriminalcima. Largo svojim šarmom osvaja lepe žene i dobija naklonost publike. Ulogu oca, Neria Vinča, tumači naš legendarni glumac Miki Manojlović.

Nerio Vinč pronađen je mrtav. On se pod nerazjašnjenim okolnostima udavio u moru. Njegova smrt izaziva mnogo sumnje, s'obzirom da je on vlasnik uticajne i moćne korporacije W Grupa. Pošto nije imao porodicu zvanično nije ostavio naslednika. Međutim on je uspešno držao u tajnosti svoga sina, Larga, koga je pre tridesetak godina dao na usvajanje u jednom bosanskom sirotištu. Largo je trenutno u zatvoru, duboko u šumi Amazonije, optužen za prodaju droge. On tvrdi da je nevin, ali da li je stvarno nepravedno optužen, kako bi bio sprečen da nasledi bogatstvo koje mu pripada, ili su se događaji koji su se desili sasvim slučajno desili istovremeno...The Heir Apparent: Largo Winch, 2008.

Žanr: Avantura

Uloge: Tomer Sisli, Kristin Skot Tomas, Predrag Manojlović Režija: Žerom Sal

više o filmu...

Beli lovac, crno srce

Subota, 1. novembar u 21:45
Beli lovac, crno srce

Priča o slavnom filmskom režiseru Džonu Vilsonu koji putuje u Afriku da bi snimio svoj novi film. Zajedno sa njim putuje i mladi pisac, njegov prijatelj, Pit Veril. Vilson za vreme priprema za snimanje postaje opsednut lovom na slonove, toliko da zapostavlja ekipu i snimanje filma. To dovodi do sukoba između njih dvojice, najviše zbog ideje ubijanja takve životinje radi rekreacije, što nije samo zločin protiv prirode nego i greh. Ipak Vilson ne odustaje od svoje namere...

Klint Istvud režira i tumači glavnu ulogu u ovoj drami o filmskom režiseru sa opsesijom koja preti da postane smrtonosna. Film je zasnovan na istoimenom romanu Pitera Virtela iz 1953. godine o snimanju filma „Afrička kraljica“. Sniman je u Zimbabveu i Londonu, i vodi nas na smelo putovanje u samo srce avanture.White Hunter Black Heart, 1990.

Žanr: Avantura-drama

Uloge: Klint Istvud, Džef Fej, Šarlot Kornvel Režija: Klint Istvud

više o filmu...

TRENUTNO NA TV B92

Pogledaj kompletan program

TRENUTNO NA B92 INFO KANALU