1. @predrag
  Да закључимо:
  Светски богаши возе "svabe", а светска боранија вози све остало.
  Срби највише возе "svabe", значи да су богати a остали грађани ЕУ, УСА, АУСТ, АЗИЈЕ ... који возе не "svabe" су сиротиња за Србе који возе масовно "svabe"
  Ко купи Масератија је "гоља" а твоје комше које гањају "svabe" су богаташи за њих?!
  Пази шта пишеш можда неко то и чита, па може да се спрда до ј..а са твојим опаскама.
  (Благо нама са "svabama", 24. februar 2020 17:54)

  # Link komentara

 2. Stole lubenicar - rado bih te provozao u svom EVO ABARTH ali... Ne voliš talijane jbg... Vozi svoju trojku golfa i uživaj.
   (abarth, 24. februar 2020 12:45)

  # Link komentara

 3. Fiat Doblo je najjaci auto!
  (NR, 24. februar 2020 12:39)

  # Link komentara

 4. Pre par godina, 2013. mislim, prodjem u Dubaiu pored nekog salona luksuznih automobila i vidim u izlogu Alfu 8C Competizione sa cenom od nekih 400k dolara, kada se presabere... Znam da sam dugo razmišljao da li ima neko ko bi iskeširao toliko za Alfu... Ali opet svaka roba nadje put do kupca nije isključeno da taj auto za 10, 20 godina, baš zbog male prodaje dostigne cenu od par miliona na nekoj aukciji...
   (Sale..., 24. februar 2020 10:09)

  # Link komentara

 5. Zna se kakve italijani prave automobile, lepe ali lose i sklone kvaru. Fijat, alfa, lancia, maserati, sve su to automobili koji su vise kod majstora nego na putu. Ko kaze da je suprotno taj laze, em sto sam vozio, em sto znam od prijatelja i rodjaka. Samo neko ko je sisao sa uma moze da da ovolike pare za nekog maseratija... zali boze para! Zna se ko pravi automobile za sve prilike i uslove, bez ustezanja cu reci samo svabe! Pa vi koji nemate za svabu pricajte kako je fijat strava, reno, toyota... to su sve kola za sirotu raju. DRZI SE LUBENICE STOLE
  (predrag, 24. februar 2020 07:55)

  # Link komentara

 6. Uh kakav je Maserati nekada bio...Ghibli,Bora,Indy...
  (CHE, 23. februar 2020 19:58)

  # Link komentara

 7. Zna se kakve italijani prave automobile, lepe ali lose i sklone kvaru. Fijat, alfa, lancia, maserati, sve su to automobili koji su vise kod majstora nego na putu. Ko kaze da je suprotno taj laze, em sto sam vozio, em sto znam od prijatelja i rodjaka. Samo neko ko je sisao sa uma moze da da ovolike pare za nekog maseratija... zali boze para! Zna se ko pravi automobile za sve prilike i uslove, bez ustezanja cu reci samo svabe! Pa vi koji nemate za svabu pricajte kako je fijat strava, reno, toyota... to su sve kola za sirotu raju
  (Stole lubenicar, 23. februar 2020 10:59)

  dakle, i ti i tvoji prijatelji i rodjaci ste znali da italijanski automobili ništa ne valjaju, ali ste ih ipak vozili. Mazohizam na delu.
   (maxy, 23. februar 2020 17:39)

  # Link komentara

 8. Ne znam da li ste videli onaj novi Lotus Evija 2000hp EV ali ono je cista perverzija,domaci zadatak svim proizvodjacima sportskim super automobila...dugo ih nije bilo,ja mislio da su ugasili brend kad ono premijera BUM!!!
   (lifeisgood, 23. februar 2020 17:33)

  # Link komentara

 9. Meni su najači ovi što pljuju italijane a ne verujem da su ikad seli u nešto bolje od Stila, Punta ili Golf 3....
   (Gagi, 23. februar 2020 16:42)

  # Link komentara

 10. "Jedino što su najavili bilo je da će samostalno razvijati V6 motor i da neće preuzimati Ferrarijevu mašinu kao što je to ranije bio slučaj."

  To bi i mogao da bude glavni problem. Da sam na mestu Maseratija, ne bih se time unapred hvalio. Ferrari motori i njihovi derivati su Maserati pa čak i Alfu (QV verzije) spasili od potpune propasti sportskog imidža.
  (Miloš_NS, 23. februar 2020 16:04)

  # Link komentara

 11. Elektrifikacija Maseratija KATASTROFAAA!!!
  Nadam se samo da ovaj nece imati nikakve veze sa Alfom 8c ili 4c.
  Umesto da prave Fiate i Lancije na struju oni unistavaju egzotican i ekskluzivan brend kao sto je Maserati.
  (B. Z., 23. februar 2020 15:39)

  # Link komentara

 12. Rugoba tipicno za italijanske automobile kao sto je lamborghini.
   (King Roger., 23. februar 2020 12:07)

  # Link komentara

 13. Zna se kakve italijani prave automobile, lepe ali lose i sklone kvaru. Fijat, alfa, lancia, maserati, sve su to automobili koji su vise kod majstora nego na putu. Ko kaze da je suprotno taj laze, em sto sam vozio, em sto znam od prijatelja i rodjaka. Samo neko ko je sisao sa uma moze da da ovolike pare za nekog maseratija... zali boze para! Zna se ko pravi automobile za sve prilike i uslove, bez ustezanja cu reci samo svabe! Pa vi koji nemate za svabu pricajte kako je fijat strava, reno, toyota... to su sve kola za sirotu raju
  (Stole lubenicar, 23. februar 2020 10:59)

  # Link komentara