Ferrari izgoreo tokom test vožnje: Vlasnik očajan, kupac ostao kratkih rukava VIDEO

Test vožnje su sastavni deo procedure kupovine automobila, posebno kad se radi o skupocenim kolekcionarskim primercima.

Podeli

Da je test vožnja bitna, kako god se završila, pokazuje i ovaj video. Tarek Salah je u potrazi za svojim novim automobilom morao na dalek put. Iz Los Anđelesa se avionom uputio u Marselj kako bi kupio Ferrarijev klasik, model F355.

Tarek u videu snima odlazak na test vožnju tokom koje sedi na mestu suvozača. Pritom naglašava kako je oduvek sanjao o tome da se vozi u Ferrariju F355 francuskim putevima, što mu se sada i ostvarilo.

Međutim, tokom vožnje auto-putem počinje da se dimi iz prostora motora, pa vozač odmah zaustavlja auto sa strane. Vatra se brzo proširila i do dolaska vatrogasaca zahvatila veći deo automobila.

Nesrećni vlasnik je uprkos višegodišnjoj brizi za svoj Ferrari doživeo havariju kojoj se definitivno nije nadao. Srebrni F355 iz 1994. godine je uprkos besprekornom održavanju doživeo kvar koji mu je zapečatio sudbinu. Umesto da nastavi svoj život na ulicama Los Anđelesa, ovaj prelepi automobil verovatno će završiti na otpadu.

Salah je rekao da ne zna šta je pošlo po zlu, ali najviše sumnja na curenje goriva. Naime, on je tokom vožnje, neposredno pre nego što je došlo do požara, osetio miris benzina u kabini. Mislio je da se radi o normalnoj situaciji kada smesa ima previše goriva.

Nekoliko trenutaka kasnije vozač susednog automobila signalizirao im je da se iz zadnjeg dela Ferrarija vije dim. Pravi peh, jer Ferrari su upravo vozili u servis na detaljni pregled pre kupovine.

Salah je mogao samo da zaključi da će se vratiti kući neobavljenog posla, a vlasniku ostaje da tuguje nad ovim i te kako velikim gubitkom. Sreća u nesreći je da ipak niko nije nastradao.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 20 idi na stranu