Kako se Dacia našalila na račun BMW-a FOTO

BMW nudi pretplatu za grejana sedišta, a Dacia?

Podeli
Foto: Dacia promo
Foto: Dacia promo

Sjajna vest! Dacia deli besplatne poklone u odabranim salonima u Velikoj Britaniji. Pre nego što se previše uzbudite, rumunski brend ne deli automobile, već termofore.

Rumunski proizvođač automobila u vlasništvu kompanije Renault istraživao je kakve sve opcije u okviru dodatne pretplate nude određeni proizvođači automobila kako bi otključali neke funkcije.

Dacia je pre svega mislila na BMW i njegovu odluku da dodatno naplati kupcima određenih modela otključavanje funkcije grejanja sedišta.

Foto: Dacia promo
Foto: Dacia promo

Rumunski proizvođač ističe da najbogatije opremljene verzije modela Sandero Stepway, Duster i Jogger imaju grejanje prednjih sedišta kao standardnu opremu. Kako kažu, ne nameravaju da slede primer nekih auto-kompanija koj uvode dodatnu pretplatu za otključavanje nekih funkcija.

Ako je neki sistem fabrički ugrađen u auto, naši kupci svakako mogu da ga koriste, kažu u kompaniji Dacia.

Foto: Dacia promo
Foto: Dacia promo

Odluke drugih proizvođača podstakle su Daciu da se našali na njihov račun, tako što je kao poklon ponudila alternativu vozačima koji bi da zagreju zadnjicu tokom hladnih zimskih dana.

Tako će 1. i 2. februara u pojedinim prodajnim salonima u Velikoj Britaniji vlasnicima automobila marke Dacia deliti besplatne termofore sa logom brenda.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 17 idi na stranu