Galerija: Audi RS6 Avant

Audi je sredinom ove sedmice predstavio novu generaciju velikog sportskog karavana koji raspolaže sa čak 600 konjskih snaga. Pogledajte galeriju fotografija ovog izuzetnog automobila.

Podeli
Foto: Audi promo
Foto: Audi promo

Svojim dizajnom novi RS6 Avant čak i u stanju mirovanja nedvosmisleno pokazuje da je u pitanju auto vrhunskih sportskih performansi. Za pogon je odabran 4.0 twin-turbo V8 sa 600 ks (441 kW) i 800 Nm maksimalnog obrtnog momenta, čime je ovaj auto postao najjači RS6 Avant do sada (u bazičnoj verziji, bez doplatnih paketa unapređenja).

Foto: Audi promo
Foto: Audi promo

Snaga se na sva 4 točka prenosi putem 8-brzinskog Tiptronic automatika i Audijevog quattro sistema, pa RS6 Avant za 2020. iz mesta do stotke stiže za samo 3,6 s! Maksimalna brzina fabrički je ograničena je na 250 km/h, ali se limit može podići na 280 km/h ako se naruči dodatni Dynamic paket, pa čak i na 305 km/h sa opcionom Dynamic Plus paketom opreme.

Ostale tehničke detalja o Audiju RS6 Avant možete pronaći u posebnom tesktu na našem sajtu, a više fotografija pogledajte u Galeriji.

Foto: Audi promo
Foto: Audi promo

strana 1 od 66 idi na stranu