Kupci nisu znali da uđu u Cybertruck, Mask morao da interveniše

Prvi primerci Tesla Cybertruck kamioneta su isporučeni prošle nedelje, ali neki kupci izgleda nisu baš najbolje pogledali uputstvo za upotrebu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Tesla
Foto: Tesla

Ovo vozilo futurističkog izgleda nema tradicionalan način otvaranja vrata, pa je tako šef Tesle, Ilon Mask, morao da interveniše i pokaže kupcima kako da uđu u svoj novi kamionet.

Mask je, istini za volju, još pre dve godine nagovestio da Cbyertruck neće imati ručke na bravama kao što je uobičajeno, a sve zbog dizajna koji je u jednom trenutku izgledao još "luđe" nego sada.

Vrata Cbyetrucka se, dakle, otvaraju pomoću dugmeta koje se nalazi uz samu ivicu prozora, i u početku se samo odškrinu, a onda mogu da se otvore u potpunosti.

"Samo pritisnete ovde", rekao je Mask jednom kupcu.

Jutjuber Markus Braunli koji je već isprobao ovaj kamionet, kaže da bi problemi kod otvaranja vrata mogli da se jave pri hladnom vremenu.

"Tesla, kompanija iz Kalifornije, tvrdi da će kada pritisnete ovo dugme, vrata imati dovoljno snage da se probiju kroz led ukoliko je zima? Videćemo da li je baš tako", rekao je Braunli.

Čini se i da je u pravu - ne ostaje nam ništa drugo već da sačekamo i vidimo kako će se Cybertruck zaista ponašati u ledenim uslovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 88 idi na stranu