Vozili smo

Test: Mini Cooper S Cabrio

Nema ničeg lepšeg od skidanja krova i vožnje kabrioleta po lepom vremenu. U susret novim propisima o emisiji izduvnih gasova Mini je još jednom obnovio svoju gamu. I kabrio je dobio "zeleniji" motor ali i suptilne izmene na karoseriji i u unutrašnjosti.

Vozili smo ponedeljak 12.09. 12:50 Komentara: 16

Test: Toyota Yaris 1.0 VVT-i Sol

Nismo mogli ni da sanjamo da će Yaris postati najupravljiviji auto u klasi. Čak i sa najslabijim motorom lako izlazi na kraj sa gradskim gužvama, uz nisku potrošnju i izuzetno bogatu bezbednosnu opremu.

Vozili smo subota 30.07. 11:00 Komentara: 41

Test: Hyundai Tucson Hybrid 4WD

Popriličan broj tradicionalnih kupaca premijum automobila ionako je poslednjih godina svoje pare ostavljao kod Korejaca, a sudeći po novoj generaciji Hyundaija Tucson, takvih odluka će biti sve više.

Vozili smo četvrtak 21.07. 10:30 Komentara: 66

Test: Mercedes S-klase

Pojavom svake nove generacije S-klase u automobilskoj industriji započinje nova tehnološka era. Ta promena nije izostala ni ovoga puta, dolaskom sedme generacije ovog prestižnog modela.

Vozili smo ponedeljak 11.07. 09:15 Komentara: 33

Prva vožnja: Toyota Aygo X

Aygo X je i dalje najmanji model u gami, ali je postao vrlo trendi zahvaljujući krosover i lajfstajl karakteru. Uz sve to, dobar deo mehanike deli sa aktuelnim Yarisom i Yarisom Cross.

Vozili smo petak 24.06. 08:30 Komentara: 25
strana 1 od 2 idi na stranu