1. Vrlo riskantno vozilo i za brzinu veću od 10 km/h, a kamo li za 40 km/h. Utamaniće ih naši automobilisti dok se ne namnože!
   (Ahtung, 20. jun 2019 21:44)

  # Link komentara

 2. Imao sam dva bliska susreta sa trotinetom. Oba puta, hazarderska vožnja trotineta, pojavljivanje iz kontra smera, neobeleženi bilo čime tokom mraka. Brine me kako bi izgledalo suočavanje sa sudijom, kada bi vozač trotineta bio povređen, ili fatalno udaren. Na primer završiš u zatvoru, jer si saučesnik, a zakon još nije definisan. Voleo bih da nisam u pravu, ali ne vidim kako ćemo izbeći skorašnje naslove o nečijoj tragediji.
  (Prvo tragedija pa zakon, 20. jun 2019 17:01)

  # Link komentara

 3. Kakv haos od pravila i propisa širom Jevrope.

  Nemci su tu po meni najbolje regulisali stvar. Gde imaš traku za biciklu voziš po njoj, gde nemaš ideš ulicom i to je to.

  Kako vozim MI trotinet više se doživljavam kao biciklistu nego kao vozača skutera na motorni pogon. Maksimalna brzina od 25km/h je neostvariva u gradu pa čak ni na biciklističkoj stazi, jer pešaci idu na sve strane ko muve bez glave, zalutali u svojim mislima ili ekranima telefona.

  Šta će mo sa prohodnošću tih staza i pokrivenošću u gradskom jezgru i prema periferiji. To je tek pitanje za diskusiju, ako se uvode neka pravila i propisi, onda je potrebno i obezbediti prohodnost i podršku pridžavanja tim pravilima.

  Lako je Nemcima ili Francuzima da zabrane vožnju po trotoaru, kada imaju razvijenu biciklističku infrastrukturu u gradovima zadnjih 20 godina.

  Načuo sam da plan postoji da se izgradi još 100km biciklističkih staza, ali ajde neka te staze idu i kroz Kneza miloša i ka Voždovcu i ka Banovom brdu i na Mirjevu ...

  Nije poenta jurnjave, već lakog i zdravijeg dolaska i odlaska sa posla, bar u mom slučaju. Po 20 minuta u oba smera je nezamisliv užitak prožet vetrom u kosi i lakom fizičkom aktivnošću na uzbrdicama. Nadam se da će se razumno ovome prići i podržati kako bi se centar rasteretio saobraćaja i podržao prevoz koji ne zagađuje okolinu.
  (Trotter, 20. jun 2019 15:18)

  # Link komentara

 4. Ovde vozaci ne paze na bicikliste a ne vozace elektro trotineta. Kazem kao vozac automobila i bicikla ujedno. Druga stvar biciklisticka kaciga nije obavezna za bicikliste sto bi bila za ovo cudo?
  (Totalnodrukcijiodsvih, 20. jun 2019 15:14)

  # Link komentara