Za "siću" kupili gradske autobuse

Bratislava -- Trend kupovine polovnih gradskih autobusa se nastavlja i širi u granicama Evropske Unije.

Izvor: Autobusi.net, Slobodan Kostić
Pošaljite komentar
 1. Da, za Zrenjanin.
  Toliko su dobro organizovali autobuse da na nekoliko još uvek (god dana) svetli onaj red vožnje napred na autobusu na nemačkom.
  Nisu čak ni ukucali nešto novo ili bar izbrisalo staro.
  (Aleksandar, 18. jul 2019 18:45)

  # Link komentara

 2. Mogu kupiti polovne autobuse GSP-a stare 3 godine. Jeste da izgledaju kao da su ispali iz aviona i da imaju 15 godina ali su verovatno malo povoljniji.
   (MP, 18. jul 2019 18:04)

  # Link komentara

 3. Problem grada Beograda je pre svega NEODRZAVANJE vozila, sto onih malo starijih, sto onih starih tek par godina (Solarisi). Smatram da su Solarisi,za bilo koju vrstu autobusa koja se trenutno nalazi na ulici naseg glavnog grada, pojam kvaliteta i stvarno su se odlicno pokazali (gledajuci iz ugla putnika). Nazalost, gradska valst ce se, i vec je, odluciti za kupovinu turskih i kineskih elektricnih buseva kao i za nabavku Ikarbusovih zglobnih vozila ciji je kvalitet u startu losiji od Sloarisa.
  (Abarth, 18. jul 2019 17:48)

  # Link komentara

 4. Slovaci su ih kupili kao deo privremenog rešenja.
  Generalno smatram da je kupovina polovnih vozila (za male pare) za obavljanje delatnosti loše rešenje, a posebno tamo gde su vozila maksimalno angažovana ili prelaze velike kilometraže. Tamo gde to nije slučaj, polovnjak može da posluži kao neko privremeno rešenje.
  (maxy, 18. jul 2019 16:03)

  # Link komentara