1. Nema Hrvatska ni para, ni kadrova za nabavku novih aviona. Javnost zna da bi vec ove godine Hrvatska otisla u bankrot da im EU nije pripomogla sa 8 milijardi EUR hitne finansijske pomoci. Ljudi im masovno beze u inostranstvo, privreda i turizam su u fazi raspadanja, zdravstva odavno da i nema, a oni bi hteli ni manje ni vise nego da u potpunosti obnove svoju potpuno propalu vojnu avijaciju. Kako da ne. Pa ni civilnu avijaciju nisu uspeli da spasu, sve je otislo u bankrot.
  (Ranko, 24. novembar 2020 20:35)

  # Link komentara

 2. A10 nema niti jedna zemlja na svijetu osim USA, tako da Srbija sigurno nije poslala ništa u US. Hrvatska si bez problema može priuštiti eskadrilu, ne brinite vi gospodine. Turizam se na godinu vraća, prihodima iz turizma platimo avione da ni ne osjetimo.
  (Bijeloplavi, 24. novembar 2020 17:54)

  # Link komentara

 3. Steta da SRB ne kupuje ove polovne Rafal/e od Fr je misim da je ponuda za 12 kom odlicna i da 1 milijarda e nije veliko opterecenje za SRB, doduse SRB je u USA poslala vec zahtev za nabavku 20 kom bombardera pretpostavljam A10 ali nije najjasnije jer su sture informacije o tome.
  (C i n i k, 24. novembar 2020 13:06)

  # Link komentara

 4. Boze Svete kuda udaras? Zemlja koja duguje veledrogerijama preko milijardu Evra za lekove, zdravstvo budzetu jos preko dve milijarde, sa deficitom u budzetu od preko 80% BNPa. Njima lovci trebaju kao beskucniku Rolls Royce.
  (Branko, 24. novembar 2020 11:27)

  # Link komentara