1. Nemoj samo ko boga vas molim da država Srbija nešto pomogne.
  Rođen inače u krugu dvojke. Svi koji su rođeni blizu razumeju. Ja samo molim moju maćehu da mi ne nameće da moram to što ona hoće jer kao i do sada snaći ću se i preživeti i bez nje i bez pripadanja strankama, bosanskom lobiju, crnogorskom lobiju, kosovarskom lobiju, krajinskom lobiju ako sam se dobro izrazio
  samo je molim da vrati cene nazad od pre deset dana za sve što postoji u državi a pre svega ovoga o čemu je reč u tekstu. Cene građevinskog materijala su skočile 100%.
  (giStro, 11. maj 2021 22:12)

  # Link komentara

 2. Imao prizemnu kuću od 75kvm bez izolacije i plaćao kad se prevede u dašnje cene oko 700 eur godišnje za grejanje na gas sa radijatorima. Podigao sprat 2013 , uradio izolaciju stripor 10cm, u krovnu konstrukciju stavio kamenu vunu, u gornju ploču stirodur 5cm i trošim uglavnom do 400 ali nikad preko 500 eur godišnje na grejanje. Mogao bih i manje, meni je vrućina, ali deci hladno po mome pa je uglavnom sauna. Plaćao sam tada majstore sa, njihovim materijalom i ugradnjom 16 eur po kvadratu Uradio bih ponovo izolaciju i da mi ne daju subvenciju.
  (ja, 11. maj 2021 16:40)

  # Link komentara

 3. Zna li drzava da su izolacioni materijali naprasno poskupeli 50%!!

  ono sto treba da urade je da narede vracanje cena na nivo pre ovoga!
  (pets, 11. maj 2021 15:03)

  # Link komentara

 4. Najbolji smo u evropi nema šta ovo je realna slika kako narod živi
  (bosko, 11. maj 2021 14:52)

  # Link komentara

 5. Mi smo, zbog renoviranja stare kuce, uradili izolaciju i spolja i iznutra (morali zbog vlage). Kuca koja ima oko 80 kvadrata. Zimi kada je najhladnije, lozimo svaki drugi dan, toliko dobro drzi toplotu.
  (Kasiopeja, 11. maj 2021 14:52)

  # Link komentara

 6. 2012 ili 2013 godine smo imali jednog inženjera zapšoslenog kod nas u Elektrovojvodini. Koji je završio FTN i imao diplomski rad kako da jedna škola uštedi 10 miliona dinara na energiju i vodu godišnje. Izlazio je kokd nas u firminim novinama dvaput. Celokupna invevsticija se vraćala posle 6 godina. On je taj rad poklonio i školi i gradu novom sadu ništa njie urađeno a takav projekat vredi par hiljada evra minimalno. ISto je uradio i za OŠ u Šangaju ali tamo je škola renovirana po njegovom radu. Čak je i dobio nagradu za najbolji diplomski rad u zemlji na tu temu. Zašto ovo pišem eto takav stručnjak je radio preko lizinga 5 godina i na kraju napustio EPS zbog toga jer nema ko nije dobio posao u firmi a on kao inženjer radio preko lizinga.
  Ovo su stručnjaci koji drže posao i rade pošteno , ali to nekom nije bitno. Voleo bih da novinari B92 istraže malo o tome. A kakav je bio je malo reći kada smo ga pitali za savete i izolaciji grejanju tačno je rekao kako i šta da se radi, šta je najbolje i sve to za džabe.
  pozdrav za Duleta Savića gde god da je
  (Branko EV, 11. maj 2021 14:48)

  # Link komentara