Putin kritikuje Amerikance

Novo Ogarevo -- Štampanje više dolara za pokriće budžetskog deficita SAD utiče na celokupnu svetsku ekonomiju, izjavio je danas ruski predsednik Vladimir Putin.

Izvor: Tanjug
Pošaljite komentar
 1. Амери су паразити и живе од продаје наоружања, нешто услуга у ИТ сектору, изазивањем ратова ради пљачке ресурса мањих држава и штампањем долара.
  (Дрндоје, 28. jul 2021 10:35)

  # Link komentara

 2. Putin je pod brigom,USA ima puno uticaja na svetsku ekonomiji ali igraju nepoštenim kartama,štampaju tovare para,papira koji nije ni papira vredan nije i lazu svetsku javnost o ekonomiji koja je u propasti,amerikanci nisu sposobni ni trecinu da proizvedu za vlastite potrebe a kamo li da za svaki dolar koji kruzi svetom liferuju robu,da neme Kine i veresije oni bi bili kao SSSR 1989. :(
  (cobo, 28. jul 2021 09:03)

  # Link komentara

 3. Transilvanac@
  Kakve dugove,ko je spominjao dugove,oni štampaju dolar da mogu uopšte funkcionisati !
  (cobo, 28. jul 2021 08:56)

  # Link komentara

 4. E Vladimira ziv ti bio,kad si primetio,ali ameri stampaju dolare bez pokrica jos od 1971...posle zlatnog standarda....tako da oni nemaju ni delic vrednosti,robe i proizvoda koliko su nastampali dolara...stvar je u tome da izmisljaju nepostojecu ekonomiju i budze basnoslovne vrednosti nekih kompanija koje realno ne vrede toliko. To su smislili da se sve vrtelo oko njih. Kad bi se vrato Zlatni standard(sto je hteo Gadafi u vidu zlatnog dinara) ameri bi pukli kao balon od sapunice.
  (Dule, 28. jul 2021 08:19)

  # Link komentara

 5. Štampanje dolara, da bi se pokrili američki dugovi.

  Pa u ovo moze poveruje samo neko ko nije bio jednog dana u školi.
  (Transilvanac, 28. jul 2021 08:03)

  # Link komentara