PR

Beograd je u ekspanziji na svim poljima

Tržište kancelarijskog prostora je u fokusu, ali i četiri maloprodajna formata su u izgradnji, a u svim delovima prestonice grade se stambeni kompleksi.

PR ponedeljak 7.10. 16:05

Završena lokalna integracija kompanija SAP West Balkans i Callidus Cloud

Kompanija CallidusCloud od 1. oktobra deo je kompanije SAP West Balkans, koja po završenoj integraciji ima 270 zaposlenih i kontinuirani rast zapošljavanja. Kao deo SAP West Balkans kompanije, razvojni tim će i dalje kreirati najinovativnija rešenja koja će biti deo SAP globalnog portfolija, što je još jedna potvrda uspešnosti i perspektivnosti domaćeg IT sektora.

PR ponedeljak 7.10. 12:45

Pozitivan pivski trag u zajednici

Globalizacija je nametnula način života uslovljen stalnim promenama i privikavanjem na njih. Biti uspešan danas i ostaviti trag u poslovanju iziskuje stalno praćenje trendova i reagovanje na mnoge izazove poput kretanja stanovništva, praćenja klimatskih promena, zagađenja plastikom i mnogih drugih. Dobru poziciju na svetskoj listi pivara, kompanija Molson Coors održava upravo stalnim radom i postavljam novih ciljeva i rezultata koji doprinose ukupnom progresu zajednica u kojima ova svetski poznata kompanija posluje.

PR utorak 1.10. 10:00

Oktobar je mesec kada se građani pitaju o lokalnim budžetima

Evropska praksa većeg uključivanja građana u proces planiranja budžeta lokalnih samouprava poslednjih godina je u Srbiji počela da dobija sve više na značaju. Gradski i opštinski budžeti ne pripadaju samo lokalnoj vlasti, već i građanima.

PR ponedeljak 30.09. 11:00
strana 1 od 4 idi na stranu