Eurobank počinje projekat "Škola kao nacrtana za vas“

Eurobank u narednu godinu ulazi nastavkom društveno odgovornog projekta „Veliko srce“ koji će biti usmeren na poboljšanje uslova u kojima uče i rade srednjoškolci u Srbiji. Projekat, pod nazivom „Škola kao nacrtana za vas“, organizovan je uz podršku Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja.

Podeli
Foto: Eurobank
Foto: Eurobank

Eurobank je tokom proleća organizovala konkurs za predlog novog dizajna već poznate humanitarne Mastercard kreditne kartice „Veliko srce“. Od samog početka, u projekat su bili uključeni učenici svih državnih srednjih škola u Srbiji. Vizuelni identitet redizajnirane kartice kreirala je učenica Umetničke škole iz Niša, Jana Novaković, koja je kao pobednica konkursa deo svog letnjeg raspusta provela na edukativnom putovanju u Londonu.

Kao i do sada, klijenti Eurobanke koji se odluče za humanitarnu Mastercard karticu "Veliko srce" neće snositi nikakve dodatne troškove i moći će da je koriste kao bilo koju standardnu kreditnu karticu. Od svake izvršene transakcije Banka će odvajati određeni deo sredstava i, u dogovoru sa Ministarstvom, ulagati ih u opremanje i modernizaciju odabranih srednjih škola širom Srbije.

Pored opremanja kabineta za nastavu i drugih prostorija u kojima borave srednjoškolci, Eurobanka će učenicima omogućiti da znanja o bankarstvu steknu iz prve ruke, od zaposlenih u Banci kao gostujućih predavača. Učenici srednjih ekonomskih škola imaće i priliku da kroz praksu u Eurobanci steknu nova i usavrše svoja znanja.

Projekat „Veliko srce“, u proteklih osam godina je bio posvećen najmlađima. Obnovljena su igrališta u preko 45 vrtića, osnovnih škola i zdravstvenih ustanova. U tom periodu sakupljeno je oko 65 miliona dinara za srećnije detinjstvo više od 25.000 mališana.

Eurobank poziva sve svoje postojeće, ali i buduće klijente da podrže nastavak društveno odgovornog projekta „Veliko srce“, kako bi zajedno obezbedili bolje uslove za bezbrižnije odrastanje i učenje dece u Srbiji.

PR

Humus proizveden u Srbiji hit na policama evropskih supermarketa

Da se nađe na policama supermarketa u zemljama Evropske unije, ravnopravan po kvalitetu i poziciji sa drugim evropskim proizvodima, pošlo je za rukom jednom domaćem prehrambenom proizvodu, i to netipičnom za naše podneblje. U pitanju je Humus, biljni namaz na bazi leblebija koji je poslednjih godina apsolutni hit i jedan od najbrže rastućih prehrambenih prizvoda na svetu.

PR petak 28.12. 10:20

Pretvorite svoj dom u palatu iz zimske bajke

Pahulje veju, igraju sa svetlucavim novogodišnjim ukrasima i sve izgleda idilično jer taj prizor posmatrate ušuškani iz vašeg toplog doma. Zašto ne biste sebi priuštili to zadovoljstvo? Uredite kuću nalik onoj iz bajke, i neka to bude vaša novogodišnja odluka.

PR petak 21.12. 11:00
strana 1 od 5 idi na stranu