Kompanija Interproduct osvojila 10 medalja na 86. Novosadskom sajmu

Na najznačajnijoj sajamskoj manifestaciji u oblasti agrara u ovom delu Evrope, kompanija Interproduct osvojila je tri Velike zlatne medalje, pet Zlatnih i dve Srebrne medalje.

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

"Suva crnogorska pečenica u komadu" je proglašena za šampiona u grupi pečenica.

Nagrade se tradicionalno dodeljuju pred početak Međunarodnog poljoprivrednog sajma za proizvode od mesa, a ocenu kvaliteta daje komisija eksperata što zaista dokazuje kvalitet proizvoda.

Proizvodi Interproduct predstavljaju spoj najkvalitetnijih sirovina, tradicionalne recepture i savremene proizvodne tehnologije. Bitno je istaći da se nijedan začin ne stavlja osim morske soli. Meso se suši na čistom bukovom drvetu I vazduhu, koji nastaje sudarom planinske i mediteranske klime. Sve to doprinosi sticanju zavidnog broja klijenata i konstantnog širenja prodajnog tržišta.

PR

Paladijum vredi kao zlato!

Plemeniti metal paladijum je odnedavno u centru pažnje investitora jer su podaci ukazali na strukturalni deficit ovog metala izazvanog rastućom tražnjom u industriji automobila.

PR sreda 22.05. 10:00

Biznis inkubator – vetar u leđa startapima

Startapi su postali pravi trend u svetu. Nisu samo dobar način da se genijalne ideje pretvore u profitabilan biznis, nego i stvaraju nove poslove, otvaraju nova radna mesta jačajući i lokalno i globalno ekonomsko okruženje.

PR petak 10.05. 15:30
strana 1 od 5 idi na stranu