Bivši trener Čelsija kupio stan u Beogradu

Fudbalski trener sa izuzetnom karijerom i brojnim uspesima na čelu najpoznatijih fudbalskih klubova - Avram Grant, jedan je od mnogih drugih stranih i domaćih poznatih ličnosti i diplomata koje su nedavno kupile stan u Beogradu na jednoj od najpoznatijih lokacija u Ulici kneza Miloša.

Podeli
FOTO: Promo
FOTO: Promo

Grant je kratko živeo u Beogradu tokom 2012. godine, kada je trenirao FK Partizan i uspeo da osvoji titulu šampiona Srbije sa "crno-belima".

Inače, tokom svoje bogate karijere je trenirao mnoge klubove u svojoj rodnoj zemlji, kao i klubove u engleskoj Premijer ligi – Čelsi, Portsmut i Vest Hem Junajted. Predvodio je Čelsi u finalu Lige šampiona i Lige Evrope, kao i u finalu Premijer lige.

Foto: Promo
Foto: Promo

Avram Grant je odlučio da kupi stan u najluksuznijem stambenom kompleksu u srcu diplomatske zone. Kneza Miloša Residence je veoma popularan među diplomatama i vodećim stranim i domaćim poslovnim ljudima jer nudi savršeno okruženje za najudobniji način života koji se može poželeti u centru grada. Dobra lokacija i kvalitet gradnje garantuju isplativost.

Avram Grant je izabrao jedan od najekskluzivnijih stanova među 226 luksuznih jedinica koje će biti izgrađene na lokaciji bivše Ambasade SAD.

Foto: Promo
Foto: Promo

Kako saznajemo, projekat će se sastojati od šest stambenih celina sa zasebnim ulazima, non-stop recepcijom, obezbeđenjem i hodnicima obloženih mermerom.

Stanari ovog ekskluzivnog kompleksa će uživati u originalno projektovanom atrijumu sa diskretnim kafeima i restoranima, promenadom, uređenim vrtovima, komercijalnom zonom i velikim unutrašnjim bazenom sa kompletnim fitnes i spa sadržajem na površini od preko 2.000m2. Stanari će takođe imati direktan pristup privatnoj podzemnoj garaži. Uz planiranu rekonstrukciju Ulice kneza Miloša, ovo će biti najpoželjnije mesto za život.

strana 1 od 5 idi na stranu