Bivši trener Čelsija kupio stan u Beogradu

Fudbalski trener sa izuzetnom karijerom i brojnim uspesima na čelu najpoznatijih fudbalskih klubova - Avram Grant, jedan je od mnogih drugih stranih i domaćih poznatih ličnosti i diplomata koje su nedavno kupile stan u Beogradu na jednoj od najpoznatijih lokacija u Ulici kneza Miloša.

Podeli
FOTO: Promo
FOTO: Promo

Grant je kratko živeo u Beogradu tokom 2012. godine, kada je trenirao FK Partizan i uspeo da osvoji titulu šampiona Srbije sa "crno-belima".

Inače, tokom svoje bogate karijere je trenirao mnoge klubove u svojoj rodnoj zemlji, kao i klubove u engleskoj Premijer ligi – Čelsi, Portsmut i Vest Hem Junajted. Predvodio je Čelsi u finalu Lige šampiona i Lige Evrope, kao i u finalu Premijer lige.

Foto: Promo
Foto: Promo

Avram Grant je odlučio da kupi stan u najluksuznijem stambenom kompleksu u srcu diplomatske zone. Kneza Miloša Residence je veoma popularan među diplomatama i vodećim stranim i domaćim poslovnim ljudima jer nudi savršeno okruženje za najudobniji način života koji se može poželeti u centru grada. Dobra lokacija i kvalitet gradnje garantuju isplativost.

Avram Grant je izabrao jedan od najekskluzivnijih stanova među 226 luksuznih jedinica koje će biti izgrađene na lokaciji bivše Ambasade SAD.

Foto: Promo
Foto: Promo

Kako saznajemo, projekat će se sastojati od šest stambenih celina sa zasebnim ulazima, non-stop recepcijom, obezbeđenjem i hodnicima obloženih mermerom.

Stanari ovog ekskluzivnog kompleksa će uživati u originalno projektovanom atrijumu sa diskretnim kafeima i restoranima, promenadom, uređenim vrtovima, komercijalnom zonom i velikim unutrašnjim bazenom sa kompletnim fitnes i spa sadržajem na površini od preko 2.000m2. Stanari će takođe imati direktan pristup privatnoj podzemnoj garaži. Uz planiranu rekonstrukciju Ulice kneza Miloša, ovo će biti najpoželjnije mesto za život.

PR

Paladijum vredi kao zlato!

Plemeniti metal paladijum je od nedavno u centru pažnje investitora jer su podaci ukazali na strukturalni deficit ovog metala izazvanog rastućom potražnjom u industriji automobila.

PR sreda 12.06. 10:00

Unesite svetske trendove i u svoj dom

Ako razmišljate o novom enterijeru svog doma, a voleli biste da ispratite aktuelne svetske trendove, dobro će vam doći saveti i ideje kako da preuredite prostor u kojem živite.

PR ponedeljak 3.06. 10:46

Paladijum vredi kao zlato!

Plemeniti metal paladijum je odnedavno u centru pažnje investitora jer su podaci ukazali na strukturalni deficit ovog metala izazvanog rastućom tražnjom u industriji automobila.

PR sreda 22.05. 10:00
strana 1 od 5 idi na stranu