Esports B92.net
0

CS:GO – Astralis i Liquid u plej-ofu; BIG i NRG pakuju kofere

Kao što je bilo i očekivano, Astralis i Team Liquid obezbedili su učešće u plej-ofu, dok možemo reći da je iznenađenje što su BIG i NEG prve dve ekipe koje su napustile ovo takmičenje.

Ostalo

G2 pregazio Misfits u jučerašnjem dugoiščekivanom okršaju

Jučerašnji okršaj između ekipa G2 Esports i Misfits najavljen je kao daleko najinteresantniji meč za ovu sedmicu. Produkcija LEC lige je bila toliko uzbuđena povodom ovog meča, da su čak napravili i video spot u najavi za ovu epsku borbu. Svi su bili spremni za neizvesnu bitku, ali ubrzo smo se razočarali.

LoL subota 16.02.2019 18:17 Komentara: 0

LEC 2019: pregled trenutnog stanja

Nakon samo četiri nedelje odigranih mečeva u okviru ovogodišnje LEC lige, nekadašnjeg EU LCS-a, primećujemo jasnu razliku u kvalitetu timova. Na čelu se izdvojilo nekoliko dominantnih ekipa, u sredini imamo one koji mogu da nas iznenade, a na dnu su timovi koji jedva da imaju pobede.

LoL četvrtak 14.02.2019 17:21 Komentara: 0

Hearthstone: Najavljen The Season of Rastakhan

Večeras nam je, pomalo neočekivano, stigao video iz “Developer Insights” serije Hearthstone videa, koji zapravo i nije ono što smo obično navikli da predstavlja takav tip sadržaja, već je samo najava za novi događaj koji počinje 13. februara.

Hearthstone utorak 12.02.2019 15:34 Komentara: 2