1. Francuska, Holandija i Njemačka su blokirali Makedoniju i Albaniju, najmanje te tri zemlje će blokirati, vjerojatno će se naći njih još koje će blokirati i Srbiju, odnosno bilo kakvo proširenje, iz prostog razloga jer se o proširenju odlučuje na referendumima u svih 28 zemalja članica a sigurno su napravili nekakva istraživanja kako narod diše.
  Zapravo Hrvatska vam je jedini prijatelj u EU koja navija za vas, jedini prijatelj općenito, jedino kod nas možete biti gotovo sigurni da ćemo na referendumu izglasati za vaš primitak, a vaš nebeski velikosrpski ibermenš firer nas konstantno satanizira sa svojom umobolnom gebelsovskom propagandom.
  Mislite da su vam Kina i Rusija prijatelji i saveznici no nisu, oni se tu muvaju ne bi li vas čim više oplehnuli, boli njih uvo za Srbiju i Kosovo, evidentno je da su odabrali Hrvatsku za regionalnog saveznika.
  (Lider regiona, 20. jun 2019 21:57)

  # Link komentara

 2. Valjda ste 'slučajno' zaboravili spomenuti i kandidata iz Hrvatske?
   (joško, 20. jun 2019 20:42)

  # Link komentara

 3. To nisu poslovi vec uhlebljenje parazita. Posao je kada sa svojim radom izadjes na trziste pa onda poslodavci (koji takadje izlaze na trziste) vrednuju tvoj rad i za to plate odredjenu cenu. Rad koji nije prosao trzisnu verikaciju nije rad vec anti-rad, tj. oni svojim "radom" samo otezavaju ili potpuno onemogucavaju pravi rad.
  (libero, 20. jun 2019 20:04)

  # Link komentara