Putin: Uplašili ste se? VIDEO

Moskva -- Predsednik Rusije Vladimir Putin održao je kolegijum Federalne službe bezbednosti. Tom prilikom govorio je o zadacima koji stoje pred ovom službom.

Izvor: Sputnjik
Pošaljite komentar
 1. Pitati nekog da li se uplašio u Lubjanki, bogami, i Rusi preuzeli crni humor od Engleza.
  Evo ja sam se naježio, a kamoli ovi u sali, nebitno jeli rade tamo ili ne.
  Ustvari, ovima što rade još je i gore, jer znaju povijest zgrade..
  A možda i sadašnjost :D
  (Ante, 20. februar 2020 17:40)

  # Link komentara

 2. @Sasa "Normalno je da se uplašili!Ima Veliki vođa dosje na svakog od njih! A i da nema uvek mogu nešto da izmisle ili podbace(u tome su majstori FSB)!A oni poštenjačine. Zato su i na vlasti ZAJEDNO."

  Odlican komentar! Veliki vodja nije nikakav obavestajac (PGU – obavestajno odoljenje), niti kontraobavestajac (WGU – kontraobavestajno odeljenje KGB), vec su on i svi „generali“ oko njega iz bivse V Uprave KGB („politicka policija“), koja je oformljena 1967 kao rezultat narastajucih „ideoloskih problema“ i sve veceg broja disidenata! Medije su od tada stavili pod totalnu kontrolu i ogranicili slobodu kretanja sovjetskih gradjana! Njihov profesionalni kvalitet i patriotizam je najbolje opisao pokojni agent Litvinenko (otrovan Po-210), kad je izjavio da su mu najvise zamerili sto kritikuje velikog vodju, kriminal, korupciju i mafiju u Rusiji, koja vodi do generala FSB i samog vodje!? Ne bi nikakav problem bio da je odao agenturnu mrezu FSB (!?) ili na sto britanske sluzbe bacio saradnicku mrezu FSB (!?), ne, nego sto kritikuje ovaj sistem i gde ga telefonom zacudjeno pitaju: „ Pa da li ti hoces da se mi opet vozimo metrom na posao, da stanujemo u tamo nekim stancicima i radimo za one bedne plate?“ To je bila njegova izdaja! To bezbednosna Sluzba? Obican KARTEL! Da vidimo da li ce proci ovaj komentar i kvalitet slobode medija u Srbiji!? Ako ne, onda je jasno ko drzi sape nad njima! Jer Srbija u svakom pogledu kopira ovaj ruski sistem!
  (Mogi, 20. februar 2020 17:11)

  # Link komentara

 3. U vreme Staljina i Berije tonac bi vec bio na prijavnici nekog gulaga u Sibiru na "laganom" prevaspitavnaju od 40 godina.
  U slucaju Putina to moze biti prebacivanje sa tonca na nosaca dzakova u nekoj od ruskih luka.
  (Marko, 20. februar 2020 16:59)

  # Link komentara

 4. Ko se ne bi uplašio Lubjanke. Berija i Staljin su pobili na hiljade ljudi na tom mestu..
   (Pera, 20. februar 2020 15:39)

  # Link komentara

 5. Ameri poslali Isis pa ih prijavili... oni kao vole Rusiju pa ajde
   (deco ucite skolu i bezite odavde, 20. februar 2020 13:47)

  # Link komentara

 6. Ovde se jedino uplasio tonac zaduzen za tehniku, njegov sef i sef njegovog sefa. Znajuci ruse ovde ce da se pisu izvestaji danima. A to tehnika moze da zakaze kod njih ne prolazi.
   (Klizeci, 20. februar 2020 13:29)

  # Link komentara

 7. Normalno je da se uplašili!Ima Veliki vođa dosje na svakog od njih! A i da nema uvek mogu nešto da izmisle ili podbace(u tome su majstori FSB)!A oni poštenjačine. Zato su i na vlasti ZAJEDNO.
  (Saša, 20. februar 2020 13:28)

  # Link komentara