1. "Ne možemo dozvoliti da se dovodi u pitnje RS, jer je to direktan udar na RS", rekao je Kesić i izrazio nadu da se to razume i u Begradu i naglasio da podrška Beograda treba da bude još jača

  Ako sam dobro razumio, dovodjenje u pitanje Republike Srbse nije dozvoljeno po Dejtonu ali je dovodjenje BiH u pitanje dozvoljeno... nisam pravnik ali mi nekako nema logike da ja trazim nesto za sebe ato isto osporavam drugom. Zasto se ne dogovore onda zar im treba 30 godina da dodju do nekih zakljucaka kojih ce se svi pridrzavati. Recimo sledeci zakljuci - sve pod Dejtonu: Prvo - BiH je drzava 3 konstitutivna naroda na celoj teritoriji i niko nema prava da preglasava nijedan narod na celoj teritoriji. Drugo - Niko nema prava da negira postojanje BiH i njena 2 entiteta. Trece - Niko nema prava da negira bilo koju pravosnaznu presudu. Niko nema pravo da naziva boilo koji narod zlocinackim. genocidnim jer krivica je pojedinacna. Itd ..itd Problem je u tome da niko nije spreman da se dogovori a zasto bi kad ih "njihov" narod bira vac 30 godina.
  (OPET TAMO NEKO, 27. jul 2021 18:18)

  # Link komentara

 2. Sramota je za sva tri naroda u BiH da im posle 30 godina treba tutor sa strane, svakako nešto mora da se menja iz korena. Ovo ne funkcioniše.
  (Mikica, 27. jul 2021 18:01)

  # Link komentara