1. Ameri i Englezi imaju svoje ciljeve u spoljnoj politici koji su isti od drugos svetskog rata, borba protiv koministicke Rusije Sve zemlje koje ne dele to isto miljenjne su i njihovi neprijatelji.
  Kako Srbja nije ispostovala USA/UK zathev da se bori protiv RU snmatra se sazvesnikom RU.

  SVe saveznike RU treba kazniti. Srbija se kaznjnava izazivanjne nereda na Kosovu, dovodjenjem Ambasadora koji zna samo za jednu stranu i nemiri CG, RS.
  (boza, 16. oktobar 2021 10:54)

  # Link komentara

 2. Volim svoju zemlju i sve ljude ljude u njoj, uključujući Kosovo. Mislim da ako Srbija želi da zadrži svoju južnu pokrajinu, mora da promeni ploču, prizna svoje greške i da zahteva od Albanaca da učine isto. Tek onda može da se razgovara o pomirenju, suživotu I saradnji.
  (Promenite ploču, 16. oktobar 2021 10:33)

  # Link komentara

 3. Ko je nama kriv sto sve postujemo?! Sto mi nemamo "policijske" akcije gde cemo da dodjemo do zuba naouruzani sa pratnjom iz vazduha i da pohapsimo par albanaca i da potrosimo malo municije. Jete to krsenje rezolucije i ko zna cega ali sto da ne. Naravno nama bi odmah uveli sankcije i o tome bi pisao ceo svet. O ovome sto se do sada desavalo tamo niko nije objavio ni delic vesti. Kada ce nasi vec jednom da se opamete i da prestanu da se busaju po nasim televizijama i da krenu po inostranim?
  (Stark, 16. oktobar 2021 10:16)

  # Link komentara

 4. Nevezano od političkih opredeljenja, meni je iz striktno profesionalne vizure uvek interesantan i krajnje indikativan način izražavanja i jezički fond koji se koristi u ovakvim i sličnim političkim obraćanjima, gde se ne čitaju unapred pripremljene floskule s papira. Tako ovde primećujem vrlo agitiran, ali nekoherentan i emotivno veoma napregnut diskurs, koji ukazuje na jaku konfliktnost, pasivnu agresiju, nefokusiranost, nesigurnost i frustraciju. Jasno je da ovaj čovek veoma dobro poznaje limitirani mentalni i emotivni profil onog dela biračkog tela kojem se prevashodno obraća, jer oni percipiraju takav diskurs kao neposredan, preduzimljiv i dominantan. Ali, zabrinjavajuće je za svakog političara kada ostavlja utisak da uopšte ne oseća potrebu da makar i formulativno prilagodi taj rudimentarni diskurs i onom drugom, veoma velikom delu biračkog tela koji nije ni politički ni ideološki ostrašćen. I kojem insistiranje na tako redukovanom, ambivalentnom i visoko agitiranom načinu komuniciranja naprosto ne deluje ubedljivo, dosledno, samouvereno i dominantno. Upravo je suprotno. Sa potpuno racionalnog, nepolitičkog stanovišta, krajnje mi je čudno da i on i njegov PR tim uporno odbijaju da uvaže tu samoočiglednu činjenicu, koja će im pre ili kasnije usloviti političku karijeru. Ili to jednostavno ne umeju ?
  (reality check, 16. oktobar 2021 09:33)

  # Link komentara

 5. Voditi spoljnu politiku i biti diplomata u ovom tenutku je tezak zadatak za Srbiju.Konstantan pritisak na KIM treba istrajati na tome.
  (dubravka, 16. oktobar 2021 09:10)

  # Link komentara

 6. Ameri i Englezi igraju good cop/ bad cop.
  (asdf, 16. oktobar 2021 09:07)

  # Link komentara

 7. Pa u pravu si Vučiću,ceo svet misli da smo dobili a samo Amerikanci znaju da smo debili.
  (zvezdoprc, 16. oktobar 2021 07:58)

  # Link komentara

 8. Bravo,sve istina.Ne sme Srbija da ratuje više.Dosta je bilo.
  Politika je kurv,,,
  (NisamMilicajac, 16. oktobar 2021 06:40)

  # Link komentara

 9. Upad ROSU snaga na sever je provokacija sa namerom i to je svima dobronamernim u svetu jasno.
  (Aco, 16. oktobar 2021 01:02)

  # Link komentara

 10. oni krse rezoluciju i krsi je opet,zasto mi moramo da je postujemo ?
  (zoran, 16. oktobar 2021 00:12)

  # Link komentara

 11. Mogu da kazem da je ovaj covek najveci showman od politicara i takav narator da mogu da mu skinem kapu. Onaj deo sa “misle da smo mi debili” je ipak bio najbolji deo emisije. Iskreno nema protivnika a mnogo voli da isprica ono sto tvrdokorni glasaci SNSa misle. Kao da je on pisao pitanja a ima takvu medijsku podrsku da ga ne pitaju ni za jednu gresku (prica o mrtvom slonu) a ako se to slucajno i desi (sto je retko u Srbiji) vesto izbegne ili okrene temu.
  (Nisam SNS ili SPS glasac, 15. oktobar 2021 23:59)

  # Link komentara