1. @Si: na kakvu zakasnelu vakcinaciju mislis? Verovatno da je neko odugovlacio, pa kad ga je korona zakacila bilo kasno. Vakcina ili ne, to je izbor svakog od nas. Svako moze da se kladi da ima otporan organizam, pa da ne bira vakcinu. Problem je sto krajnji sud o nasem imunitetu donese korona, a tada je vec kasno... Nisam za to da vakcina bude obavezna. Ja sam vakcinisan, prelezao dva puta. Prvi put, vakcina nije ni postojala, pa je bila pocetna upala pluca, drugi put dva dana temperature. Neka svako bira za sebe, pa kako mu Bog da, kad se susretne sa koronom.
  (Ja, 29. januar 2022 09:29)

  # Link komentara

 2. To je zakasnela vakcinacija i nedovoljna medicinska nega bolesnih. Pre nekoliko dana zbog Korne izgubio sam prijatelja. Tuga.
  (Si, 28. januar 2022 21:19)

  # Link komentara

 3. U Njemačkoj je malo preko 50% za obaveznu vakcinu, što bi se moglo tumačit isto, da je malo ispod 50% protiv obavezne vakcinacije. Protiv obavezne vakcinacije je samo jedna politička stranka i to je AFD, to je desna stranka (nacionalisti) koji su i protiv migranata i slično.. I zbog toga jim takodje raste broj ljudi koji jih podržavaju a iz istorije svi dobro znamo šta se desilo u Evropi kad je u Njemačkoj došla na vlast desnica i nacionalisti.
  (Aco, 28. januar 2022 16:41)

  # Link komentara

 4. Poslušajte papu mudar čovek. Nismo mi krivi što ovakve imamo.
  (Putnik, 28. januar 2022 15:27)

  # Link komentara

 5. трче у ред
  (Драгивоје, 28. januar 2022 15:12)

  # Link komentara