1. Može li čovek da se suoči sa istinom? Svi moramo da budemo svesni da, dok se ne pronađe lek protiv kovida 19, ne možemo i ne smemo da živimo i radimo kao do pre dve godine. To može da potraje još koji mesec, a može da se desi i nikad. Usklađivanje ekonomije i zdravstvene zaštite je, samo po sebi, veoma teško. Svaka struka ima svoj prioritet. Neki su otišli u krajnost, kao što je Danska ukinula nedavno sve zaštitne mere, ali posledice toga će se ubrzo videti, za par nedelja. Kod nas, u Srbiji, svaki drugi je zaražen, mrtvih je sve više. Bez obzira na to, vakcinacija je gotovo potpuno stala, što je još jedan zaprepaščujuć podatak. Zbog prirode svog posla, lični sam svedok da su se svi umirući pacijenti pokajali što se nisu vakcinisali. Samo bih poručio i ovima što sve znaju i što tvrde da su se zarazili iako su bili vakcinisani, a to je da vakcina ne štiti od zaražavanja 100 %, već vas štiti da ne umrete, odnosno sa njom vam se daje daleko veća šansa da izađete iz KOVID bolnice živi.
  (Bg Dex 1970, 30. januar 2022 00:34)

  # Link komentara

 2. U autobusu i prodavnici pola njih ne nosi masku, a pojedini su baš prehlađeni, kašlju i kijaju, trljaju nos pa se hvataju za šipke. Pljuvanje u dalj po ulici nam je u krvi. Problem ovog naroda nije vakcina već nekultura i nepridržavanje mera.
  (NikolaBg, 29. januar 2022 21:26)

  # Link komentara

 3. "On je pomahnitao, eksplozivno je prenošenje i u ovoj situaciji je veoma važno da maksimalno izbegavamo kontakte sa obolelima i da obuzdamo ovako brzo širenje virusa", ističe Stanković.

  Meni izgleda da je ovde izmena teza u pitanju, teško da je virus pomahnitao!
  (466453, 29. januar 2022 16:36)

  # Link komentara

 4. prirodna vakcina...
  (mm, 29. januar 2022 13:16)

  # Link komentara

 5. Ajmo u školu. Tamo je bezbedno, jer Omikron beži sa časova.
  (xxx, 29. januar 2022 10:35)

  # Link komentara