1. ja bi sacekao sa sampanjcem ipak ce ovo trajati plus stizu pojacanja pa ce brojcano biti slicni.
  (Zima stize, 6. oktobar 2022 11:44)

  # Link komentara

 2. Tako su i Bonaparta i Hitler uleteli u zimu, zaglibili se i onda ih Rusi ćapili, to su razorena mesta bez ljudi, nemaju više nikakvu svrhu da vojska statira i glumi glinenog goluba., većina verovatno nikad neće ni razumeti vojnu taktiku, osvoji , razori , povuci se, osvoji , razori, povuci se….. na kraju od te zemlje, teritorije neće ostati ništa i neće biti ljudi više da žive na njoj.
  (S. A., 6. oktobar 2022 10:46)

  # Link komentara

 3. Cela operacija Ruske vojske je fijasko, od napada na Kijev do odlaganja mobilizacije. potcenili su snagu i motivaciju Ukrajnske vosjke. Herson će pasti narednih dana, a nakon toga Ukri će jurnuti na Krim, Rusija nema sredstva da ih zaustavi, dok novomobilisane trupe budu spremne proći će još najmanje par nedelje, do tada rat će praktično biti završen.
  (Pelivan, 6. oktobar 2022 10:38)

  # Link komentara

 4. I tako polako pada svaki mit o velikoj rusiji. Raspad sistema na svim poljima. Nisu mogli trećinu ukrajine osvojiti za više od pola godine. Što bi im tek poljaci napravili? O amerima nećemo jer bi to bio sudar dva neravnopravna protivnika.
  (fifa23, 6. oktobar 2022 10:32)

  # Link komentara

 5. Realno velika sramota za rusku armiju. Imao sam totalno drugačije mišljenje o istoj. Korupcija, partijski generali i napredovanja, nestručnost istih, stara i zarđala tehnika. Gotovo je sa Rusijom… NATO pakt je za iste svetska sila.
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 6. oktobar 2022 10:25)

  # Link komentara

 6. Guverner Hersona kog je imenovala Moskva, Kiril Stremusov, rekao je da je rusko povlačenje bilo taktičko "pregrupisanje" kako bi se "uzvratili udarac".


  Oni nas kukavički napadaju a mi se junački povlačimo…
  (Loznica, Gučevo, Cer…, 6. oktobar 2022 10:18)

  # Link komentara

 7. E moji braćo Rusi šta ste dočekali...
  (Admiral, 6. oktobar 2022 10:07)

  # Link komentara