Nikolić: Birači će kazniti SPS

Beograd -- Zamenik predsednika SRS-a Tomislav Nikolić izjavio da "sve više liči da će vlada ići na tu stranu" da koalicija okupljena oko SPS formira vladu sa DS.

Izvor: Beta
Podeli

Nikolić je kazao da je SRS spremna da bude opozicija, kao i ranije, a zna se "šta je posao opozicije", i poručio da ako SRS i DSS "budu opozicija, DS nema čemu da se raduje".

On je, gostujući na TV Foks, kazao da mu je najzanimljivija politika lidera PUPS-a Jovana Krkobabića, koji traži kontrolni paket da će biti siguran u vladi. "Pa, ako vlada ne ispuni ciljeve, podnesu se ostavke i tu nema garancija", rekao je Nikolić.

"Deset dana ne pregovaram"

Zamenik predsednika Srpska radikalne stranke Tomislav Nikolić izjavio je da već deset dana ne pregovara ni sa kim i da će se narednih nedelja saznati ko će biti vlast, a ko opozicija.

"Čujem da se vode neki pregovori pa ne mogu baš tačno da vam kažem šta će biti. Ja već deset dana nisam razgovarao ni sa kim", kazao je Nikolić novinarima u Skupštini Srbije.

Nikolić je kazao da je lider SPS Ivica Dačić u razgovorima sa SRS i DSS "tražio da bude jedini potpredsednik vlade", ali da nije bilo moguće da SRS nema ni jednog potpredsednika.

"Lako je izmisliti razloge kada nešto ne želite. Mi smo sve to završili vrlo brzo i trebalo je samo vreme da se ta vlada obelodani. Ali, vreme ističe. Ako neko misli sada da je lako prevariti svoje birače, grdno se vara", kazao je Nikolić.

On je rekao da birači sve "pamte i znaju da vrate".

"Nemoj samo da neko kroz neku godinu kaže 'oteli ste nam vi, radikali, birače i još nam niste vratili'. Mi nikome ništa ne otimamo, ali građani Srbije cene političare ne samo po onome što govore u kampanji, nego i po onome što urade posle kampanje", rekao je Nikolić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 108 idi na stranu