4.000 specijalaca čuvalo Makrona, poseta bez ijednog problema

Beograd -- Poseta predsednika Francuske Emanuela Makrona prošla je bez ijednog problema, ocenio je ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović.

Izvor: Tanjug
Podeli
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović zahvalio je pripadnicima srpske policije na profesionalizmu koji su pokazali tokom posete francuskog predsednika Emanuela Makrona, koja je, ističe, protekla bez ijednog problema.

"Hvala pripadnicima srpske policije koji su još jednom pokazali izuzetan profesionalizam i učinili da poseta predsednika Francuske protekne bez ijednog problema", naveo je Stefanović na svom Tviter profilu.

Makrona je u Beogradu čuvalo 4.000 specijalaca, a mere bezbednosti su bile na najvišem nivou, kao i uvek tokom posete visokih stranih državnika.

Pripadnici Jedinice za obezbeđenje određenih ličnosti i objekata primenjivale su posebne mere fizičkog i tehničkog obezbedjenja na trasama kretanja štićene ličnosti, a pripadnici Uprave saobraćajne policije preduzele su intenzivne mere u cilju normalizacije saobraćaja nakon prolaska kolone sa štićenom ličnošću.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 136 idi na stranu