"Samo im je jedna meta, slučajno sam to ja"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić komentarisao je tri uslova Aljbina Kurtija za nastavak dijaloga Beograda i Prištine, od kojih je prvi- bez Vučića.

Izvor: B92
Podeli
FOTO TANJUG / TANJA VALIC / bb
FOTO TANJUG / TANJA VALIC / bb

Proćitajte još:

-"Tri uslova, prvi - neću Vučića za pregovaračkim stolom"

"To je u redu, dobro je da je počeo da se bavi kadrovskim pitanjima u Beogradu i da odlučuje ko će sa naše strane da pregovara", kaže Vučić, i dodaje:

"Mislim da njega brine nešto drugo. On je vređao moju maloletnu ćerku, pa se još pita kako ću da mu ogovorim. Nije siguran kako bi taj susret izgledao".

"To što je rekao meni je kompliment, jer se protiv mene vodi kampanja kao o velikom izdajniku, i ta kamapnja je ista kao i ovde. Sve što mi rade ovde, isto rade i u Prištini. Samo im je jedna meta, a slučajano sam to ja, nikog drugog ne pominju", rekao je Vučić.

"Da neće mene da vidi preko puta, to je u redu. Dobro je da je počeo da se bavi kadrovskim pitanjima i ko će u dijalogu predvoditi našu delegaciju", ironično je primetio.

Istakao je da je inače dobro da Albanci celoj međunarodnoj zajednici kažu da su oni ti koji odlučuju ko će u ime Beograda da pregovaraju.

strana 1 od 130 idi na stranu