"Još jedan put, mili" FOTO

Marija Zaharova, u svom stilu je komentarisala o uslovima sastanka američkog državnog sekretara Entonija Blinkena i šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova.

Izvor: Sputnjik
Podeli
EPA/EFE/MARTIAL TREZZINI
EPA/EFE/MARTIAL TREZZINI

Ona je, na svom Telegram kanalu izjave Stejt departmenta o uslovima sastanka američkog državnog sekretara Entonija Blinkena i šefa ruske diplomatije Sergeja Lavrova stihovima iz pesme američke pevačice Britni Spirs, kao i njene sopstvene pesme.

Ranije je portparol Stejt departmenta Ned Prajs izjavio da bi Sjedinjene Američke Države želele da "ruska strana da povod za organizaciju bilateralnog sastanka" šefova diplomatije Rusije i Sjedinjenih Američkih Država Sergeja Lavrova i Entonija Blinkena, ali da sada nije pravo vreme za to.

"Nede, ova tvoja izjava me podseća na reči pesme Britni Spirs ‘Baby One More Time’ (‘Još jedan put, mili’)", napisala je Zaharova, citiravši nekoliko stihova iz pesme. U navedenom delu pesme, autor peva o tome kako "samoća me ubija". A, dalje se navodi, "Kada nisam sa tobom, ludim, daj mi znak, učini to još jedan put".

"Odgovoriću rečima iz moje pesme ‘June song’: ‘Jun je prošao, tvoja moć slabi, odleteću iz te laži’“, nastavila je ona, citiravši reči iz njene pesme na engleskom jeziku. Zaharova je ranije saopštila da je prvi put napisala tekst za kompoziju na engleskom jeziku, koju je otpevala mlada pevačica Ljudmila (Ljusja) Andrejevna Čebotina. Zamenik ministra MIP-a Rusije Sergej Rjabkov saopštio je da se navedeni sastanak dvojice diplomata u okviru ministarskog sastanka zemalja članica G20 u Indoneziji od 7. do 8. jula ne planira. Stejt department je ranije takođe saopštio da se pomenuti sastanak ne planira, ali da Blinken planira da u punoj meri učestvuje u aktivnostima ministarske dvadesetorice.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 597 idi na stranu