Vozači, oprez; na mnogim deonicama izmene u saobraćaju zbog radova

Beograd -- Zbog radova na putu, u nekim delovima Srbije na snazi su izmene saobraćaja. Vozačima se savetuje dodatan oprez na tim deonicama.

Izvor: Tanjug
Podeli
Foto: TTstudio/Shutterstock
Foto: TTstudio/Shutterstock

Prema informacijama Puteva Srbije, na auto - putu E-70, kod petlje Sremska Mitrovica - Ruma, u smeru ka Beogradu, izvode se radovi na popravci zaštitne žičane ograde, do 30. oktobra uz zauzeće zaustavne saobraćajne trake.

Na auto - putu E-75, kod petlje Ražanj - Pojate, u smeru ka Beogradu, najavljeni su radovi na pojačanom održavanju, do 14. oktobra. Za saobraćaj je zatvorena leva kolovozna traka u smeru Niš - Beograd i saobraćaj se preusmerava na desnu kolovoznu traku na tehničkom službenom prolazu, gde se saobraćaj odvija dvosmerno u desnoj kolovoznoj traci, zatim se ponovnim preusmeravanjem vraća u svoj redovan tok.

Takođe, omogućeno je isključenje vozila na petlji Pojate.

Na deonici Alibunar - Banatski Karlovac najavljena je obustava saobraćaja zbog izgradnje kanalizacione mreže u Alibunaru (ulica Žarka Zrenjanina), do 16. oktobra.

Saobraćaj je u oba smera preusmeren je na državne puteve I B reda broj 10 i II A reda broj 132.

Na deonici Ćuprija - Despotova najavljeni su radovi na pojačanom održavanju do 26. decembra od 7 do 17 časova, a subotom od 7 do 15 časova, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Brnjica - Dobra, odvijaju se radovi na rehabilitaciji do 30. novembra uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila, navedeno je u saopštenju Puteva Srbije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 108 idi na stranu