Martin Skorseze: "Molim vas, nemojte da gledate moj film na telefonu"

Američki biografski film "Irac", koji je novo remek-delo legendarnog Martina Skorsezea, već sada su proglasili za najbolji film godine i publika i kritika na poznatim sajtovima posvećenim sedmoj umetnosti.

Izvor: The Independent
Podeli
Foto: depositphotos/ Polifoto
Foto: depositphotos/ Polifoto

Martin Skorseze apeluje na gledaoce da ne gledaju Irca na svojim telefonima: "Molim vas, nemojte!"

Film koji traje tri i po sata objavljen je krajem novembra. Slavni reditelj je za časopis Roling stoun rekao: "Predložio bih vam, ako ikada poželite da vidite neku moju sliku ili većinu filmova, molim vas, nemojte da ih gledate telefonom, molim vas. ajped, možda i veliki ajped".

"Irac" nije samo još jedna gangsterska drama Martina Skorsezea. Ovo je mnogo dublji film i govori o lojalnosti i bratstvu, dužnosti, izdaji, kajanju i smrtnosti na način nikad viđen pre. Najbolje iz 2019", stoji na sajtu "Rotten Tomatoes". Očekuje se da će "Irac" biti među vodećim kandidatima za "Oskara" sledeće godine.

Film je dobio pet zvezda od kritičarke “Independenta“ Klarise Lougrei, koja ga je nazvala "povratkom Skorsezeovog zlatnog doba".

Međutim, neki su ga kritikovali zbog nedostatka vremena za dijalog i dijaloga koji je ponudio svojim ženskim zvezdama, posebno Ani Pakvin, koja kaže ukupno šest reči za 10 minuta, koliko joj je dodeljeno.

Neki fanovi zadirkuju Skorseza od kako je on izneo svoje primedbe dodajući slike sebe kako gledaju film na svojim Eplovim satovima.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 24 idi na stranu