Novi sitkom "Dođi juče" velikog snimatelja i direktora fotografije Božidara Bote Nikolića

Centralna figura ove savremene priče koja će se emitovati radnim danima u 19:30 na Prvoj TV je sedamdesetogodišnjak, izuzetno bogat, inače vispren i duhovit čovek, takozvani tajkun, kojeg maestralno igra Goran Sultanović.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Damir Ibišbegović
Foto: Damir Ibišbegović

On je žrtva teškog moždanog udara, ali ne samo bolesti, već i svih lovaca na njegovo bogatstvo, od onih retkih koji su krvno vezani sa njim, pa sve do belosvetskih profesionalnih prevaranata, državnih institucija, nevladinih organizacija... koji žele da se okoriste o njegovo nasleđe.

Iz pera različitih pisaca Obrada Nenezića, Saše Pantića, Neleta Karajlića i drugih dobijamo komediju situacije, u kojoj raznorodni likovi dolaze iz najrazličitijih razloga da izvuku neku korist, ali...

Tajkun Krsto (Goran Sultanović) se snalazi uz pomoć svojih "ukućana", odanog advokata Ajkovića (Mlađa Andrejević), kućne pomoćnice Kate (Danina Jeftić) i telohranitelja Buljbe (Saša Pantić), koji mu stvarno čine porodicu, za razliku od mnogih koji se predstavljaju kao porodica.

Kroz seriju od 26 epizoda imaćemo priliku da vidimo veliki broj glumaca, osim pomenutih nosilaca glavnih uloga, tu su još Branka Pujić, Gorica Popović, Tihomir Stanić, Dejan Aćimović, Enis Bešlagić, Ninoslav Ćulum, Slobodan Tešić, Nele Karajlić, Vaja Dujović, Iva Štrljić i mnogi drugi.

Takođe, neophodno je istaknuti i muziku Ninoslava Ademovića, koju će gledaoci sigurno prepoznati.

Gledaoci će imati priliku da se opuste i zabave i pre svega dobro nasmeju, ali verovatno i da se zamisle o nekim aktuelnim temama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 23 idi na stranu