Meredit Grej i Derek Šepard ponovo zajedno

Patrik Dempsi smišlja načine da se Meredit Grej i Derek Šepard ponovo udruže – sa „Uvodom u anatomiju“ ili mimo te serije. Razlog je, kako kaže, hemija.

Izvor: RTS
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Američki glumac Patrik Dempsi kaže da ima "nekoliko ideja" koje bi ga ponovo spojile na ekranu sa bivšom partnerkom iz serije Uvod u anatomiju, glumicom Elen Pompeo.

"Voleo bih da ponovo radim sa njom. Prvo ću njoj reći, a zatim ćemo videti da li možemo i realizovati te moje ideje", rekao je 56-godišnji glumac.

Dempsi je iznenada otišao u 11. sezoni popularne serije kada je njegov lik doktor Derek Šepad, poznat i kao doktor Mekdrimi, umro, ali obožavaoci izmišljenog para i posle osam godina gaje nadu da će ljubav nekako pobediti.

"Zaista smo Elen i ja uvek imali poseban odnos i na ekranu i u životu. Mislim da je serija imala veliki uspeh i zbog naše hemije i naše veze", navodi Dempsi i dodaje da širom sveta sreće ljude koji žele da su Elen i on zaista zajedno.

Elen Pompeo pojaviće se u samo osam epizoda naredne, 19. sezone serije Uvod u anatomiju jer je ona angažovana i na drugim projektima.

"Pokušavala sam da se usredsredim na to da ubedim sve da to treba da se završi", rekla je 52-godišnja glumica za Insajder prošlog decembra i dodala da ljudi smatraju da je dovoljno to što bi dobila ogroman honorar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 21 idi na stranu