Vodimo vas na premijerno prikazivanje filma "Finikove avanture"

Nedelja je dan za porodicu, zato našim najbržim čitaocima poklanjamo 3 x 2 karte za premijernu projekciju filma za decu "Finikove avanture", u nedelju 25.9, sa početkom u 16 h, u bioskopu mts Dvorana (bivša Kombank dvorana).

Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Podelili smo karte za ovu projekciju, pratite B92.net za nove akcije!

Ostalo je još malo vremena do početka prikazivanja dečjeg ostvarenja "Finikove avanture", kada će pred domaćom publikom zaživeti priča o malim nevidljivim stvorenjima – Finicima, čime je filmska jesenja sezona 2022. obogaćena i pričama koje su namenjene roditeljima i deci.

Uzbudljiva dečja animacija naći će se od 29. septembra na repertoarima svih bioskopa, a pretpremijerno u vidu specijalne projekcije održaće se u nedelju 25. septembra u mts Dvorani (nekadašnja Dvorana Doma sindikata), s početkom u 16 h.

To je društvance čupavog izgleda, izuzetno šarenog krzna, neobičnih imena, ponekad i prgavog karaktera i o njihovom postojanju u našim kućama ne zna niko.
Stvari se mogu promeniti kada upoznaju devojčicu Kristinu.
Kako bi Pinkfin, Mafin, Pankfin, Grifin, Tinfin, ali i Kristina verodostojno zvučali domaćoj publici, sinhronizacija animacije "FINIKOVE AVANTURE" upravo je završena u jednom od naših studija, a Đorđe Stojković, Darija Vračević, Marko Kon samo su neke od ličnosti čije ćemo glasove čuti i prepoznati 29. septembra na velikom platnu.

"Volim da učestvujem u sinhronizacijama zato što one razvijaju maštu, volim da gledam crtane fimove", ističe glumac Đorđe Stojković napomenuvši kakva je poruka koju nam priča šalje i koju možemo da prepoznamo:
"Nekada moramo svoje želje i prohteve i svoj način života i rutinu ostaviti po strani zarad prijateljstva i ljubavi pre svega, a kako bismo pomogli drugoj osobi, tačnije voljenoj osobi. Čini dobro, dobro će ti se vratiti."

Darija Vračević, koja već godinama profesionalno pozajmljuje glas animiranim likovima među kojima su Mei Mei u "Pocrveneloj pandi", Đulija u crtanom "Luka", a potom i uloge u hitovima "Koko", "Mali šef" i drugi, za devojčicu Kristinu koju tumači u FINIKOVIM AVANTURAMA kaže da se pripremala jednako kao i za sve ostale uloge:
"Ona je jedna veoma hrabra i dobra devojčica. Seli se u novi grad, u novu kuću za koju se sumnja da je ukleta jer tu žive Finici. Finike ljudi ne mogu da vide. Oni nisu zli, ali mogu biti lenji i praviti nestašluke."

U ostalim ulogama našli su se i Marko Kon, Nemanja Mihajlović, Ognjen Amidžić i drugi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 21 idi na stranu