"Kao da nas je vodio peti član": Gitarista benda Black Sabbath o "paranormalnom" iskustvu

Gitarista Toni Ajomi otkrio je da kako su članovi benda Black Sabbath često osećali da ih prati misteriozni "peti član".

Izvor: Headliner
Podeli
Foto: EPA/Balazs Mohai/HUNGARY OUT
Foto: EPA/Balazs Mohai/HUNGARY OUT

"Uvek smo u bendu osećali da postoji peti član" rekao je Ajomi za Mojo u novom intervjuu.

"Zvuči smešno sada, ali uvek smo osećali da nas neko čuva i vodi. Ovu prisutnost smo osetili kada smo svi bili zajedno. Bili smo toliko bliski kao bend, od početka smo živeli jedni drugima 'u džepovima', da smo postali kao jedno. Ovaj peti član nam se činio vrlo stvarnim i prisutnim", izjavio je.

Ajomi ipak kaže da to sa "petim članom" nisu uvek bila baš najprijatnija iskustva, prenosi Headliner.

"Činilo se da nam se uvek događaju stvari koje su bile prilično čudne. Na primer, bili bismo u kombiju, a jedan od nas pogledao bi kroz prozor i rekao 'Hej, vidi, tamo je kiosk sa brzom hranom'- i baš kad bismo rešili da stanemo, svetla bi se ugasila u kiosku. Tada su nam se stalno događale neobične stvari", dodaje.

U istom je intervjuu Ajomi je preuzeo krivicu za penzionisanje Black Sabbatha 2017. godine, navodeći pritom kao razlog naporne turneje dok je on vodio svoju borbu srakom.

"U osnovi, verovatno sam ja kriv" rekao je." Ostajali smo kasno noću i stalno smo negde leteli. Ne mogu da se požalim jer smo imali sjajne hotele i najbolje od svega, ali to me je umaralo. Kada sam razgovarao sa svojim lekarom, rekao je: 'Ne bi trebalo da to radite u ovoj meri'", objasnio je Ajomi.

"Počeo sam da neprestano brinem. Osetio sam da moram negde da podvučem crtu jer nismo mogli zauvek da putujuemo, a zatim snimamo novi album za novu turneju i tako u krug. Mrzeo sam i usamljenost u ostatku vremena, kada nismo na koncertu na turneji. Kad dođete u hotel, ne znate šta da radite više", rekao je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 14 idi na stranu