B92 i Narodno pozorište poklanjaju karte za predstavu "Mapa izmišljene stvarnosti"

B92, u saradnji sa beogradskim Narodnim pozorištem, svoje čitaoce vodi na predstavu "Mapa izmišljene stvarnosti", koja se u nedelju 23. juna gostuje na Sceni "Radionica".

Podeli
Foto: Narodno pozorište
Foto: Narodno pozorište

Najbržim čitaocima, koji na mejl lifestyle@b92.net pošalju svoje podatke (ime, prezime, broj telefona) delimo 5 puta po 2 karte za predsatvu "Mapa izmišljene stvarnosti", za nedelju 23. jun.

Pred se igra na sceni "Radionica", na Gundulićevom venacu broj 50, od 20 časova. Karte se preuzimaju do 19 i 15 na blagajni Narodnog pozorišta.

POŠTOVANI ČITAOCI, KARTE SU PODELJENE! DOBITNICI ĆE BITI OBAVEŠTENI PUTEM MEJLA!

Predstava "Mapa izmišljene stvarnosti", koju je po motivima proze Ingmara Bergmana režirao prvak Drame Narodnog pozorišta u Beogradu Slobodan Beštić, premijerno izvedena 26. decembra prošle godine u Domu porodice Pavlović.

"U tišini ostrva na dalekom severu umetnik provodi poslednje godine svog nemirnog života. Prepliću se uspomene, likovi, snovi. U mašti stvara mape nove stvarnosti. Istinitije od realnosti kakvu je poznajemo. Njegovi likovi su gladni bliskosti i razumevanja. Povređuju jedni druge braneći svoj san o sreći. Zašto u nama nema dovoljno ljubavi i poverenja? Samo nam umetnik može približiti tajnu neizrecivog, piše Bergman u tišini ostrva na dalekom severu", kaže Slobodan Beštić.

Uloge u predstavi tumače: Hana Beštić, Joakim Tasić, Dobrila Boba Stojnić i za klavirom Olga Petrović.

strana 1 od 10 idi na stranu