Ljubav, patnja i potraga za karijerom sutra u premijeri predstave "Poslednjih pet godina" VIDEO

Glumac Žarko Stepanov priprema novu predstavu u Madlenijanumu, u pitanju je mjuzikl "Poslednjih pet godina", koji je napisao i komponovao Džejson Robert Braun, dobitnik nagrade za mjuzikl "Parada". Premijera je sutra u 19 sati i u nedelju je druga premijera za drugu podelu.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printskrin/Prva TV
Foto: Printskrin/Prva TV

"Mjuzikl se izvodi na Brodveju, a ovo je bilo najbolje rešenje. Madlenijanum je došao na odličnu ideju da uradi jedan manji mjuzikl u manjem sastavu zbog cele ove situacije da bismo rizik od zaraze sveli na minimum. Režira ga Robert Bošković, naš dragi gost iz Hrvatske koji je već radio u Madlenijanumu", rekao je za Televiziju Prva Stepanov.

Tom prilikom je istakao da ima divne ljude oko sebe, a onda i fantastične operske pevače kao što su Branislava Podrumac, sa kojom je u podeli i otkrio da su u drugoj podeli Mina Gligorić i Dimitrije Cincar Kostić.

U pitanju je savremena ljubavna priča.

"U sat i 20 publika će imati priliku da vidi odnos dvoje ljudi i sve ono što čini jedan život, a to je i ljubav, patnja, bol, potraga za karijerom, brak i rastanak, i svega tu ima... Sve je obogaćeno muzikom žanrova od latina do džeza, bluza... Mnoge numere su zahtevne, izlaze iz te moje baritonske lage, veliki je to izazov za mene. Uživaće publika i u muzici i u nekoj priči u kojoj će se sigurno prepoznati", obećava glumac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu