Brus Springstin objavio novi album VIDEO

Legendarni američki muzičar Brus Springstin objavio je nov album pod nazivom "Letter to You".

Izvor: Tanjug
Podeli
Photo: Gettyimages / Jamie McCarthy
Photo: Gettyimages / Jamie McCarthy

Čuveni muzičar Brus Springstin objavio je novi studijski album izdavača "Columbia Records" iz Njujorka, koji je nastao u slavu žive muzike i dugogodišnjeg prijateljstva sa pratećim sastavom "E Street Band", navodi diskografska kuća "MenArt" zadužena za objavu albuma u celom regionu.

Album velikog rok umetnika najavljen je singlom i spotom istog imena "Letter to you", gde je "uhvaćena neuporediva snaga žive svirke rok grupe koja se ponovo okupila i zajedno zasvirala, i pokazala nesalomivu decenijsku vezu koja postoji između muzičara, ali pre svega, prijatelja".

Bend se okupio prvi put nakon turneje "The River" iz 2016. godine i snimio veoma brzo 12 pesama, među njima tri, prethodno neobjavljene numere još iz 70-tih godina: "Janey Needs a Shooter", "If I Was the Priest" i "Song for Orphans". Album u produkciji slavnog muzičara i kolege Rona Aniela snimljen je za samo pet dana u Springstinovom kućnom studiju u Nju Džersiju.

Time je odata počast dugovečnom E Street Bendu, samoj rok muzici i njenoj ulozi u životu slavnih muzičara i pre svega izuzetnom saradnjom muzičara Springstina kojeg svi zovu "The Boss" i ovog sastava. Novi album prati dokumentarac "Bruce Springsteen: Letter To You" ekskluzivno na Apple TV+, koji je režirao Thom Zimny, sa većim brojem snimljenih nastupa E Street Bend-a, studijskim snimcima i prethodno neobljavljenim arhivskim materijalom.

Autor i filmske muzike i pesama za mnoge hitove velikog ekrana (Filadelfija, Džeri MekGvajer, Rvač, Savršena oluja) i tvorac izuzetno unosnih turneja po celom svetu,Springstin daje suštinski uvid u novi album, misli i osećanja koje on budi, kroz reminiscenciju njegovog čitavog muzičkog opusa.

Datum izlaska novog albuma u Srbiji diskografska kuća MenArt će naknadno objaviti.

strana 1 od 47 idi na stranu