Bajdenovi memoari "Prelepe stvari" o "odlasku u mrak" i ovome sada

Sin američkog predsednika Džoa Bajdena, Hanter, kaže da njegova služba u odboru ukrajinske gasne kompanije, koju su republikanci pokušali da pretvore u negativnu tokom predsedničke kampanje 2020. godine, nije bila neetična.

Izvor: Tanjug
Podeli
Hanter Bajden Foto: Tanjug/AP
Hanter Bajden Foto: Tanjug/AP

Ali mladi Bajden to ne bi ponovio ako bi mu se pružila prilika, naveo je on u knjizi memoara "Prelepe stvari", preneo je AP.

"Nisam učinio ništa neetično i nikada nisam optužen da sam učinio bilo šta loše", napisao je Hanter Bajden.

U našem trenutnom političkom okruženju ne verujem da bi bilo razlike u zavisnosti od toga da li bih prihvatio to mesto, ionako bih bio napadnut, istakao je on.

"Ono što verujem u ovoj trenutnoj klimi jeste da ne bi bilo važno šta sam uradio ili nisam uradio", napisao je Hanter Bajden.

Napadi nisu bili namenjeni meni, trebalo je da rane mog oca, naglasio je on.

U memoarima, koji bi trebalo da budu objavljeni u utorak, sin predsednika SAD piše o životnoj borbi sa zavisnošću od alkohola i droge i brojnim boravcima u rehabilitacionim centrima.

Hanter Bajden piše da je njegov "odlazak u mrak" usledio nakon smrti starijeg brata Boa od raka mozga 2015. u 46. godini.

On završava knjigu svojim trenutnim životom: trezan, živi u Kaliforniji sa svojom drugom suprugom Melisom Koen Bajden i njihovim sinom Boom.

Hanter Bajden ima i tri kćerke iz prethodnog braka.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 32 idi na stranu