Ljubimac na B92.net
1
Psi

Nakon pet godina i pređenih 200 km pas se vratio kući

Vlasnici koker španija koji je ukraden pre pet godina nisu mogli da poveruju kada su se ponovo sreli nakon pet godina sa svojim kućnim ljubimcem.

Ostalo

Da li se po štenetu pas poznaje?

Da li način na koji se štene ponaša može da predvidi narav psa u odraslom dobu? Uprkos rasprostranjenom uverenju da je tako, istraživanja pokazuju da se karakter psa može naslutiti tek posle šestog meseca života.

Vesti sreda 18.07.2018 19:55 Komentara: 5

Ova ženka polarnog medveda zna da prede/ VIDEO

Agi je polarni medved o kojoj se brine Mark Dumas. On joj je najbolji prijatelj i učitelj i jedina osoba na svetu koja ima ovakav odnos s odraslim polarnim medvedom. Agi jedino prihvata Marka i njegovu ženu, ostali ljudi je čine nervoznom.

Ostale životinje sreda 18.07.2018 08:42 Komentara: 5

Naučite vašeg psa da ne grize stvari

Mladunci u periodu između treće nedelje i osmog meseca života dobijaju i gube zube, pa, kao i bebe, imaju vrlo jaku potrebu da grizu. Za njih je u tom periodu čak normalno i potrebno da grizu. Mnogi, međutim, od ove navike ne odustaju ni kad odrastu.

Vesti ponedeljak 16.07.2018 20:02 Komentara: 0

Ceo grad se pitao gde nestaju pačići...

Nemački grad Ofenbah traži način da se otarasi ogromnog soma za kog se veruje da je zavoleo da jede pačiće, nakon što je pojeo ostale ribe u gradskom jezeru.

Vesti ponedeljak 16.07.2018 17:12 Komentara: 6
Sve vesti