Najnovije

utorak 22. 10. 2019.

Renaultu važniji Nissan od FIAT-a

Predsednik Renaulta Žan Dominik Senar je izjavio da je pokušaj oživljanja pregovora o spajanju kompanije sa Fiat-Chryslerom, od čega se odustalo u junu, u drugom planu, te da su prioriteti industrijski projekti na kojima treba da radi sa Nisanom.

"Pakao" Pionira

Košarkaši Partizana u 4. kolu Evrokupa dočekuju rusku ekipu Lokomotive, koja je jedan od favorita za osvajanje takmičenja.

Intervju sa Stefanom ”kepa” Slavkovićem – predstavnikom Srbije na svetskom PES20 šampionatu

Stefan ”kepa” Slavković je jedan od najboljih PES20 igrača na ovim prostorima, status koji je odbranio 5. oktobra u Domu Omladine Beograda. Na IRL šampionatu tog dana, takmičilo se preko 200 igrača, da bi na samom kraju kao pobednik izašao baš on.

Pored velikog broja turnira na kojima se takmičio, što u Srbiji, tako i u inostranstvu, Stefan je već imao priliku da predstavlja našu zemlju. U Kini je tada zauzeo treće mesto, ali ovoga puta je samouveren da može da napravi još bolji rezultat.

Priboj, grad poezije - "Poezija su ljudi"

Sedmi, po redu, festival "Dani Danila Lazovića", ove godine održaće se od 22. do 25.oktobra u Priboju, gradu u kome je rođen ovaj veliki glumac i u koji se rado vraćao, a meštani su ga uvek dočekivali sa osmehom, ponosom i raširenih ruku.

Corporate Innovation Conference u Srbiji uspešno završila "Potragu za novim poslovnim modelima"

Konferencija posvećena korporativnim inovacijama u Srbiji, koju po drugi put organizuje ICT Hub, okupila je preko 350 učesnika sa željom da predstavi načine na koje kompanije mogu da (p)ostanu konkurentne na tržištu i dođu do novih izvora prihoda, pružila je i globalni osvrt na temu korporativnih inovacija, ali i predstavila primere kompanija koje uspešno uvode inovacije u Srbiji i okruženju.

Pobedio je Trudo

Kanadski premijer Džastin Trudo i njegovi liberali pobedili su na izborima i formiraće narednu, iako manjinsku, vladu, navode mediji.