Najnovije

četvrtak 1. 10. 2020.

Zadužbina Milana Mladenovića jedina ima pravo na žig EKV

"Iskreno nam je žao što se mladi umetnici, kojima svakako treba podrška u razvoju karijere, dovode u zabludu konkursima koji zloupotrebljavaju lik i delo Milana Mladenovića. Jesmo za to da se konkursi raspisuju i jesmo za to da se pomogne muzičarima i umetnicima. Ali nikada nećemo biti za zloupotrebu nasleđa Milana Mladenovića, njegovog umetničkog i intelektualnog integriteta", piše u saopštenju Zadužbine.

"Povratka na staro nema"

U Crnoj Gori u toku formiranje vlade. Kandidat za premijera Zdravko Krivokapić kaže da smatra da građane ne treba opterećivati problemima raspodele resora.

''Čovek bez sluha'' objavio novi singl posvećen borbi protiv depresije

"Na prvom mestu veliki sam ljubitelj stripova, pa sam hteo da vizuelni oblik pesme bude dopadljiv mlađoj generaciji i možda ih nagovori da malo siđu sa Instagrama i eventualno otkriju da i umetnost može biti jako zabavna. Primera radi, iza jednog Betmena se ne krije samo dobar logo za majicu, već i neverovatno inspirativna priča. Čitajte stripove, super su…makar i u pdf obliku", poručuje Miki.

Microsoft sumirao napredovanje Edge pretraživača

Microsoft je poslednjom objavom objasnio koliko je kompanija učinila svoj alat Edge bržim i efikasnijim tokom poslednjih nekoliko meseci. Da bi pomogao korisnicima da izvrše svoje zadatke što je brže moguće, tim je još u martu uveo optimizacije u Edge 81, a kasnije i u Edge 83.

Navaljni: Tvrdim...

Ruski opozicioni lider Aleksej Navaljni izjavio za nemački "Špigl" da ne sumnja u to da iza njegovog navodnog trovanja stoji predsednik Rusije Vladimir Putin.