1. Узбуђење не недостаје : никад не знаш кад ће нека калаширана Муслиманска браћа да упадну и оспу радикализован рафал по туристима неверницима !
   (мића, 25. januar 2020 06:43)

  # Link komentara

 2. Da žive tamo normalna bića, posetio bih ga
  (volkam, 24. januar 2020 18:14). Ne znam da li zamisljas da tamo ima vanzemaljaca, vukodlaka, vampira... Vidiš, ja se nisam plašio. Leta 2018. bio sam sa porodicom u Hurgadi, hotel 4 zvezdice sa svojom lagunom. Vidim da je čovek nešto napisao za kolače, ali treba znati nekoliko stvari: 1. Za te pare, u takvom kompleksu sa brojnim sadržajima i avionskom kartom uracunatom - nema nigde. Tako nešto u Grčkoj je duplo, a u CG i troduplo skuplje! 2. U mom hotelu je bio poseban restoran samo za Evropljane i tamo su i kolači i klopa bili izvrsni, mada ništa nije falilo ni u centralnom restoranu. Nije valjao jedino sladoled, osim onog koji se kupuje. Tačno je da Tunis ima bolju ponudu kolača i voća, ali jzato more nije lepo uopšte a rano smrkava jer sunce zalazi za kopno 3. Muškarci čiste sobe pa nije bas vrhunska cistoca ali su svi vrlo ljubazni i za sitan bakšiš učiniće mnogo toga. 4. Takvo mora i takav vođeni svet nigde nećete videti. Uzivali smo u ronjenju pored korala i snorklingu. Neponovljiv doživljaj. 5. Bili smo do Kaira kojo je oko 500 km udaljen. Bezbedno, bez pratnje. Obišli fantastične piramide, vozili se Nilom u Kairu. Sledeći put idemo na krstarenje Nikom i jedva čekam. 6. Tamo je mnogo siromašnih, plate su mizerne i uglavnom je sve prilično jeftino. Ne propustite Egipat ljudi, neponovljivo iskustvo, to nigde nećete videti na svetu. I obidjite sto više, ronjenje, plivanje sa delfinima, vožnja kvadova, Kairo, piramide, Luksor - bar 3 stvari izaberite!
  (veliki strumf, 25. januar 2020 02:53)

  # Link komentara

 3. Hoćemo u Aziju.
   (Prodavac magle, 25. januar 2020 01:06)

  # Link komentara

 4. @ Na budzetu
  I niko da te posavetuje da se u Egipat ide samo u hotel sa 5*? Bili u oktobru, savrseno..ne ono savrseno za te pare i slicne gluposti nego savrseno kao retko gde..
   (g, 25. januar 2020 00:12)

  # Link komentara

 5. Šta ti je EPP. Bio sam u Egiptu prošle zime. 4 zvezdice hotel ol inkluziv. Čoveče pa roba u Amanu je dve klase iznad te hrane. Kolači svi kao puding neki. Egipćanin me uvukao u radnju i spustio zaštitu na radnju. Mislio da sam gotov. Kaže mi mom sinu je rođendan i moraš da kupiš nešto. Meni u džepu 200€ i bojim se šta će biti ako ih izvadim. Kažem hoću ali moram u WC. Srećom puste me. Izvadim tamo 30€ i kupim neku glupost. Kaže mi drug da je u Tunisu druga priča. Neka hvala u Afriku više ne.
  (Na budzetu, 24. januar 2020 23:38)

  # Link komentara

 6. Bila na krstarenju Nilom 2010, prelepo iskustvo. I opet bih rado isla..
   (Milica, 24. januar 2020 21:57)

  # Link komentara

 7. Da žive tamo normalna bića, posetio bih ga
   (volkam, 24. januar 2020 18:14)

  # Link komentara