1. Meni je najludje sto Srbi misle da su Ceceni dobri momci koji vole Ruse. Pa ti Ceceni su se zestoko borili protiv Rusa. Verujem da Kadirov sad rada ono sto mora da bi on i njegov narod opstali. Mislite da nece krenuti ponovo protiv Rusa cim budu imali priliku? Je li ste zaboravili Beslan i kako su ubijali Rusku decu?
  (anonimus, 1. februar 2023 17:34)

  to su bila osetska deca, ne ruska. jer su oseti lojalni rusiji. vidi i juzna osetija.
  (ajde edukujte se malo, 7. februar 2023 21:49)

  # Link komentara

 2. Bio sam u sve ove 3 balticke drzave . Posto sam bio i u mnogim drugim zemljama nisam bio impresioniran ni zemljama ni ljudima . Beskrvni su , nemaju integritet , ne znaju sta stvarno hoce i uzasno su dosadni za drustvo.
  (Alex, 3. februar 2023 00:14)

  # Link komentara

 3. Neka im dodje avion Engleza, praviće Ruse od blata posle. A kaže, 50 posto žalbi je bilo od Rusa. Hoće to kad su ti Rusi 90 pošto gostiju.
  (DM32, 2. februar 2023 22:40)

  # Link komentara

 4. A stoji da je Beograd bio prvi Judenfrei grad u Evropi. Svi pobijeni ili deportovani u konc logore. Ceo svet o tome zna. Misliš mi smo bolji?
  (Da se ne lažemo, 2. februar 2023 12:09)

  ovo je teska glupost. jevreje nisu progonili srbi vec nemci i hrvati. u litvaniji su to bili litvanci. i onda su nakon nezavisnosti napravili muzej gencida i nisu spominjali jevreje kao zrtve, vec samo sebe. to se posle promenilo. imam turisticki vodic napisan od amerikanaca koji su to videli veoma kriticno.

  secam se kao mali u srpskoj porodici nisam razumeo uopste mrznju prema jevrejima. toliko o gluposti koju si odvalio.
  (wiener, 2. februar 2023 21:42)

  # Link komentara

 5. Mnogi pišu da su prava Rusa u tim Baltičkim zemljama odavno pogažena. I jesu. Ali zašto naš brat drug Vladimi Vladimirovič Putin ne zaštiti tu nejač tamo nego udari na istok Ukrajine koji je gle čudom bogat resursima a sada definitivno siromašan Rusima?
  (Kuraaa, 2. februar 2023 18:02)

  # Link komentara

 6. @nbc
  Za 1000 dinara verujem da možeš da kupiš autobusku kartu do najbližeg grada u Srbiji i da makar malo izađeš iz svog sela, kad već ne možeš u inostranstvo. Dosta čitanja to Sputnjika, lep je dan i kad je zima.
  (., 2. februar 2023 17:55)

  # Link komentara

 7. Ne brinite nista Litvanci. Vratice se rusi uskoro. Zauvek.
  (Z, 2. februar 2023 17:33)

  # Link komentara

 8. A stoji da je Beograd bio prvi Judenfrei grad u Evropi. Svi pobijeni ili deportovani u konc logore. Ceo svet o tome zna. Misliš mi smo bolji?
  (Da se ne lažemo, 2. februar 2023 12:09)

  Ne znam da li ceo svet o tome zna, ali svako upućen i istoriju zna da su Jevreje na Sajmištu i u dušegupkama istrebili isključivo nemački okupatori, a nemački oficiri su o tome izvestili svoje pretpostvljene u Berlinu. Tokom ratne propagande 90-estih Tuđman je unajmio propagandiste koji će forsirati priču o tome da je Beograd bio prvi grad očišćen od Jevreja. Cilj te medijsko-propagandne kampanje je bio skretanje pažnje sa ustaškog genocida koji je kvario imidž Hrvatske. Kasnije su priču preuzele drugosrbijanske auto-šovunističke neznalice i ostali neo-ustaški srbofobni ološ.
  (istorija, učiteljica života, 2. februar 2023 17:04)

  # Link komentara

 9. U ovom zimskom razdoblju obično su dolazili Rusi i Belorusi. Oni bi činili 35 posto svih gostiju ali sada ih nema.
  35% gostiju, a njihovo učešće u žalbama je bilo 50%.
  Ja razumijem Ruse. Kada dolaziš iz jedne tako uređene zemlje sa visokim standardom i visokim brigom za okoliš u jednu ovakvu zaostalu selendru onda normalno da ti sve smeta.
  Ili misliš da si Boga za bradu uhvatio zato jer si nekome platio ručak koji ti je donio i da si po tome jako poseban pa očekuješ i takav jako poseban tretman.
  Vaši komentari vode do zaključka da vas 80% nije pročitalo cijeli članak ili ne razumije što je pročitalo jer uporno tvrdite da su Rusi činili 50% gostiju, a nisu nego 30%. Piše u trećoj rečenici, ali je to ipak malo predaleko od naslova.
  (Mario, 2. februar 2023 16:21)

  # Link komentara

 10. Zasto je svako ko odbija da bude ruski rob fasista? Pa ziveli su kao robovi tolike dekade , valjda oni znaju kako im je bilo. Sada zive normalno . Kod nas je zabranjeno i sanjati da mozes normalno da zivis. Samo pod cizmom i u debeloj lazi. I da li su prvaoslavni - jesu. U stvari su jedini pravoslavci koji bi da budu ruski robovi Srbi.
  (Pitanje, 2. februar 2023 14:49)

  # Link komentara

 11. Moj prijatelj Jaak iz Talina , lepo mi je objasnio ( na engleskom jeziku), u čemu je problem s Rusima : "Oversexed, overpaid and over here"
  (Dubrovčanin, 2. februar 2023 14:23)

  # Link komentara

 12. Naravno da nisu svi glupi kao BG, pa da vode zemlju unazad. Ex SSSR, kao i nekada komunizmom okupirane zemlje, mrze Ruse. Nije Zapad zlatan, ali je očigledno bolji od Rusa, Kineza, Indijaca. Štrokavi, arogantni, zaostalo uvredljivi, šire zaraze. Bolje Srbi da gledaju svoje mane i čiste svoje dvorište, ne trčeći ni za kim.
  (Samo Srbi još, 2. februar 2023 13:56)

  # Link komentara

 13. Prije dvadesetak godina je bilo oko 10% Ruskog stanovništva i 3% Belorusa. Nakon represija, sada je oko 5% Rusa i oni su poslije Litvanaca i Poljaka još uvijek najbrojniji. I ovi fašisti na ovaj način pričaju? Rusi koji su dakle nacionalna manjina ne smiju imati oružje za razliku od ostalih. Najveći fašisti u ovakvoj Evropi su, pored tradicionalnih Nijemaca i Hrvata, definitivno Pribaltičke zemlje i Poljaci. U Estoniji imaju dan u godini kada marširaju nacisti bez ikakvih problema.
  Na žalost, Rusi su prerano stali sa uništavanjem nacizma 1945. godine (naciste je spasila katolička crkva zajedno sa Amerikancima i Englezima) i on je od spavača postao sada jak kao i 1939.
  (nbc, 2. februar 2023 13:20)

  # Link komentara

 14. Pravicete vi Ruse od blata kad vas preplave ovi drugi. Zivi bili pa videli. Za cirka 5 do 10 godina pobedice neka pro ruska stranka jer ce narodu biti dosta svega.
  (Milos, 2. februar 2023 12:39)

  # Link komentara

 15. "Zemlja poznata po masakrima komsija Jevreja, lakim zenama, i mrznji. "

  A stoji da je Beograd bio prvi Judenfrei grad u Evropi. Svi pobijeni ili deportovani u konc logore. Ceo svet o tome zna. Misliš mi smo bolji?
  (Da se ne lažemo, 2. februar 2023 12:09)

  # Link komentara

 16. U restoranu Mykolo 4, 50 posto ukupnog broja gostiju su bili Rusi. Sada ih nema, ali vlasnica kaže da joj ne nedostaju, jer je od njih je dolazilo 50 posto svih žalbi koje su primali. Matematika je surova i ne trpi gluposti, gospođo Rimkiene.
  (Haha, 2. februar 2023 11:54)

  # Link komentara

 17. Čekaj, vi hoćete da kažete da si im Rusi do pre samo godinu dana, ti tako zli i odvratni Rusi, da su im oni bili najbrojniji gosti?
  Pa kako je to moguće?
  Proglašavali su Ruse najvećim zlom na svetu godinama i decenijama pre toga, a opet su Ruse godinama i decenijama primali u goste, pa mi nije jasno kako su to mogli sebi da dozvole?
  Tamo su Rusi verovatno silovali, pljačkali i ubijali, jel tako, jer oni ništa drugo sem toga ne umeju da rade, jel tako?
  Tako bar slušamo o Rusima sa njihovih medija svakodnevno već godinu dana, pa opet ne razumem kako je to bilo moguće da im je nacija silovatelja i ubica bila najbrojniji i najdraži gost, a znamo da su o Rusima i pre 24.februara tako razmišljali!?
  (Cinik, 2. februar 2023 10:54)

  # Link komentara

 18. Ovi komentari samo govore da su se Srbi prepoznali u ovom odbacivanju Rusa kao turista. Naročito ovi koji ni sami ne znaju kako izgleda susjedno selo, a kamoli da bi negdje putovali i čemu. Kad kod njih ima u selu prasetine i rakije.
  Kao da čovjeku nešto više od toga treba.
  (Stevo, 2. februar 2023 09:57)

  # Link komentara

 19. Sad ce ovi iz nefasadiranih kuca okruzeni blatom i smecem, da komentarisu turizam na 1500km od njih. A da nije bilo JNA, ne bi nikad bili van Srbije.
  (Slovenac, 1. februar 2023 12:21)
  Ko zna koji put se pitam, dal je normalno da u Italiju idem preko Madjarske i Austrije, gotovo duplo duzim putem. I uvek me poneko uveri da jeste, potpuno ispravna odluka.
  (Moler, 1. februar 2023 13:18)

  Šta još boli ratni poraz iz 1991.?
  Niste li vi ono ratovali protiv Austro-Ugarske? Bolje da kreneš za Italiju preko Rumunjske pa na brod za Istambul (ajoj i sa njima niste dobri) pa trajektom do juga Italije da izbjegneš te mrske zemlje. Malo će potrajati, ali šta je to kada je u pitanju čast i tvoja nepokolebljiva kičma.
  Ne odustaj nikako jer šta je to dva dana više i 800 eura kada je čast u pitanju, časni molere.
  (Mile, 2. februar 2023 09:53)

  # Link komentara

 20. Baltički narodi , su posle boljševičke "revolucije" u Rusiji , patili 100 godina . Pokušaji "rusifikacije" nisu uspeli, a danas doživljavaju svoju kulturnu renesansu . Ko je bio u Rigi, Vilnjusu, Taljinu.... može da posvedoči lepotu te kulture... Naravoučenije : sve što je VELIKO, ne mora da bude DOBRO i LEPO.
  (Posmatrač, 2. februar 2023 09:45)

  # Link komentara

 21. Baltički narodi , su posle boljševičke "revolucije" u Rusiji , patili 100 godina . Pokušaji "rusifikacije" nisu uspeli, a danas doživljavaju svoju kulturnu renesansu . Ko je bio u Rigi, Vilnjusu, Taljinu.... može da posvedoči lepotu te kulture... Naravoučenije : sve što je VELIKO, ne mora da bude DOBRO i LEPO.
  (Posmatrač, 2. februar 2023 09:44)

  # Link komentara

 22. Деца се заиграла а довољан је мањи одред Чечена да реши проблем
  (Дрндоје, 01. februar 2023 14:10)

  Koji problem da reše? Odakle toliko zla u našem narodu, šta treba da se desi da se uljudimo i pripitomimo?
  (Bivša komšinica, 1. februar 2023 14:47)

  Ex, problem je njihovo ponosno šetanje u SS uniformama kojima se, i posle svih grozomornih stvari koje je SS uradio, tako diče.
  (možda mi nekad i propustite komentar na info delu, 2. februar 2023 09:40)

  # Link komentara

 23. (Brezice, 1. februar 2023 16:03)

  taj nije pravi Slovenac već naturalizovani... sad, jeste iritantan, ali bi njegove opaske trebalo shvatiti kao dobronamerne jer, na žalost, i ne greši mnogo u vezi fasada i zapuštenosti...
  (možda mi nekad i propustite komentar na info delu, 2. februar 2023 09:33)

  # Link komentara

 24. Ma kuda cemo mi jadni u opancima i sa tri prsta u guzici!?
  (srbijanac, 2. februar 2023 08:01)

  # Link komentara

 25. Ovi su bili na Staljingradu '41...ratoborniji od švaba,genocidniji od ustaša...ja da se pitam,ja bi to poravno.
  (MileBukovac, 1. februar 2023 11:14)

  Bravo Mile. Znaš li koja su oni beda bili 1990 a danas su u EU. Deo tanovništva im se čak i vratio iz inostranstva. Sad pogledaj nas. 1990 bili bogata zemlja. Zadnjih 30 godina ( a šta je 30 godina samo tren jel da) mi smo jedna mafijaška tvorevina uz stalan rast standarda ali samo na dnevniku.
  (Soko ne zove Orla, 2. februar 2023 07:36)

  # Link komentara

 26. Ko zna koji put se pitam, dal je normalno da u Italiju idem preko Madjarske i Austrije, gotovo duplo duzim putem. I uvek me poneko uveri da jeste, potpuno ispravna odluka.
  (Moler, 1. februar 2023 13:18)

  -

  Ne moras. Moze i preko Krfa trajektom.
  (DEDA CVETKO, 2. februar 2023 07:11)

  # Link komentara

 27. @moler
  Kad ides u Italiju skreni posle Zagreba prema Rijeci, pa na prelaz Pasjane. Tu imas 20km regionalnog puta, pa ti vinjeta i ne treba, a u Italiju ulazis na prelaz Kozina. Inace nisu svi Slovenci kao ovaj sto provocira,
  (kole, 1. februar 2023 21:59)

  # Link komentara

 28. @Ivar Тако се не пише Бугарска. Мада стварно не знам шта бугари имају да понуде од хране, шопску салату?
  А жене? Јефтине, да, али Боже ме сачувај и саклони, ружније примерке људске врсте сам видео једино у Немачкој.
  (Александар, 1. februar 2023 21:15)

  # Link komentara

 29. Расизам на делу.
  (Ненад, 1. februar 2023 19:11)

  # Link komentara

 30. Sad ce ovi iz nefasadiranih kuca okruzeni blatom i smecem, da komentarisu turizam na 1500km od njih. A da nije bilo JNA, ne bi nikad bili van Srbije.
  (Slovenac, 1. februar 2023 12:21)
  Ko zna koji put se pitam, dal je normalno da u Italiju idem preko Madjarske i Austrije, gotovo duplo duzim putem. I uvek me poneko uveri da jeste, potpuno ispravna odluka.
  (Moler, 01. februar 2023 13:18)

  Definitivno i ja ih obilazim u širokom luku. Daleko im lepa kuća..
  (Kulov, 01. februar 2023 13:51)

  a šta ćete na trulom zapadu?
  (dude, 1. februar 2023 19:05)

  # Link komentara

 31. bio par puta u vilnusu poslom. koje depresivne face i bzvz klopa. a samo drobe protiv rusa, to im glavna priča. baš primitivni šovinizam, a kao evropa. plus slave svoje ss divizije svi ovi baltičari. tu je koren mržnje rusa.
  (Debeli, 1. februar 2023 18:37)

  # Link komentara

 32. Cekaj da vas prvo nadjem na mapi, fasisti ljigavi.
  (Nebrano grozdje, 01. februar 2023 10:46)

  Ne znaš gde se nalazi Litvanija? Znao sam da nam je obrazovanje propalo, ali nisam znao da je baš ovoliko.
  (Bickey, 1. februar 2023 18:25)

  # Link komentara

 33. Aha, Svu četvoricu Zapadnjaka. Utrkuju se da vas posete.
  (Obrad, 1. februar 2023 14:04)

  Pa procitaj clanak. Gradonacelnik je rekao da je turizam mali deo njihove ekonomije, vec ulazu u tehnoloski sektor. Mislim da je to pametno, ne kao Grci i Spanci koji moraju da trpe sve gluposti koje turisti prave zato sto im je to glavni prihod.
  (12345, 1. februar 2023 17:49)

  # Link komentara

 34. Деца се заиграла а довољан је мањи одред Чечена да реши проблем
  (Дрндоје, 01. februar 2023 14:10)

  Meni je najludje sto Srbi misle da su Ceceni dobri momci koji vole Ruse. Pa ti Ceceni su se zestoko borili protiv Rusa. Verujem da Kadirov sad rada ono sto mora da bi on i njegov narod opstali. Mislite da nece krenuti ponovo protiv Rusa cim budu imali priliku? Je li ste zaboravili Beslan i kako su ubijali Rusku decu?
  (anonimus, 1. februar 2023 17:34)

  # Link komentara

 35. Ti vise volis njih, ali oni izgleda tebe ne.
  (Scols, 1. februar 2023 16:49)

  # Link komentara

 36. Bio u ovom gradu po poslu. Da li želim ponovo? Ne nikada. Prvo što mi pada na pamet su komarci ubice a bio je kraj marta. Šalu na stranu ali ljudi su mi skroz čudni. Nešto između Rusa, nas i Poljaka.
  (Mikan, 1. februar 2023 16:15)

  # Link komentara

 37. Sad ce ovi iz nefasadiranih kuca okruzeni blatom i smecem, da komentarisu turizam na 1500km od njih. A da nije bilo JNA, ne bi nikad bili van Srbije.
  (Slovenac, 1. februar 2023 12:21)

  Kao Slovenc
  Obecavam Vam da nisu svi slovenci ovako glupi kao ovaj gore doticni
  Niti je za slovence kulturno da sirimo glupost javno
  A doticni gorepomenuti je svakako neumen i ne treba ga niko lagati da nije tako

  Lep pozdrav
  (Brezice, 1. februar 2023 16:03)

  # Link komentara

 38. Деца се заиграла а довољан је мањи одред Чечена да реши проблем
  (Дрндоје, 01. februar 2023 14:10)

  Zasto stbi navijaju da divljaci uniste svet. Jel to po sistemu kad ja nemam nista ajde da niko nema. Zasto umesto toga ne bi probali da imaju nesto
  (vlada, 1. februar 2023 15:58)

  # Link komentara

 39. @anon
  Visina prosecne plate u zemlji cesto nema veze sa prosecnom potrosnjom turiste. Balticke zemlje uglavnom posecuju mladji iz Zapadne Evrope prvenstveno zbog jeftinog provoda. U Rusiji jesu manje plate nego na Zapadu ali Rusija ima jednu trecinu stanovnistva koji imaju dosta novca i veliki su potrosaci u inostranstvu. Prosecan ruski turista ostavi daleko vise novca od prosecnog turiste sa Zapada i tako je od Tajlanda do Azurne obale.
  (Stefan, 1. februar 2023 15:34)

  # Link komentara

 40. Litvanci vole ono što im se naredi iz Londona i Amerike. To je već vidjena priča u mnogim drugim zemljama. A svima njima kao i Srbiji je isto obećano, da će živeti dobro kao na Zapadu.Poljacima i mnogima je to obećano još pre više od 30 god ali ništa od toga.I dalje Poljaci, Bugari, Hrvati, Madjari itd, moraju da idu da rade teške i prljave poslove po Zapadu,koje neće da rade zapadni ljudi. A te istočne zemlje,ako su nešto napredovale u zadnjih 30 godina, nisu napredovale zato što su postale članice EU i Nato, vec su napredovali jer ceo svet je napredovao.Kina je i više napredovala kao i Rusija a nisu članovi EU.
  (Vlado, 1. februar 2023 15:28)

  # Link komentara

 41. Bez panike pacovi, doći će vam Rusi ponovo i to vrlo brzo, ali ne kao turisti ..
  (Istrebljivač vonjevina, 1. februar 2023 15:16)

  # Link komentara

 42. Деца се заиграла а довољан је мањи одред Чечена да реши проблем
  (Дрндоје, 01. februar 2023 14:10)

  Koji problem da reše? Odakle toliko zla u našem narodu, šta treba da se desi da se uljudimo i pripitomimo?
  (Bivša komšinica, 1. februar 2023 14:47)

  # Link komentara

 43. Sad ce ovi iz nefasadiranih kuca okruzeni blatom i smecem, da komentarisu turizam na 1500km od njih. A da nije bilo JNA, ne bi nikad bili van Srbije.
  (Slovenac, 1. februar 2023 12:21)

  Neumen si kao tocilo
  Ne dozvoli da te bilo ko laze da nije tako
  Bilo bi nehumano kako prema tebi tako prema svima ostalima

  Pravi slovenc nikad ne bi javno objavljivao svoju neumnost

  Lep pozdrav
  (Brezice, 1. februar 2023 14:43)

  # Link komentara

 44. Osamdesetih proteklog stoleća prisustvovao sam dvehiljaditom rođendanu jednog lepog grada. U kasnijim decenijama više puta. 2016. taj grad imao rekordnih milion posetilaca za rođendan. Nikog ne zanima odakle si. A to "više volimo turiste iz..." Takve države izbegavam.
  (starac bez mora, 1. februar 2023 14:32)

  # Link komentara

 45. Деца се заиграла а довољан је мањи одред Чечена да реши проблем
  (Дрндоје, 1. februar 2023 14:10)

  # Link komentara

 46. Aha, Svu četvoricu Zapadnjaka. Utrkuju se da vas posete.
  (Obrad, 1. februar 2023 14:04)

  # Link komentara

 47. @Huan Pablo...
  Колики сте Ви игнорант. Русима и Белорусима су увек, али понављам увек, од распада СССР-а, требале визе. А о висине IQ Литванаца можете видети из виђења ситуације о нуклеарном удару у Европи њиховог министра иностраних послова. Ако им је нека интелектуална елита има IQ испод апсолутне 0, онда се IQ обичних Литванаца приближава минус бесконачно.
  @Ivar
  Ако сте Србин, онда имате велики проблем са женским делом породице. А ако нисте онда сте шовиниста.
  (dd, 1. februar 2023 13:59)

  # Link komentara

 48. Zemlja poznata po masakrima komsija Jevreja, lakim zenama, i mrznji. Zasto su ti Rusi dolazili tamo turisticki nije mi jasno. Mozda zbog zena.
  (Alexa, 1. februar 2023 13:37)

  Zasto bi dolazili zbog zena kad su Ruskinje najpoznatije (dobro, mozda posle Tajlandjanki) za "te stvari"
  (....., 1. februar 2023 13:58)

  # Link komentara

 49. Osim domacih Rusa koji cine "samo" 20-30% populacije i koji od devedesetih zive bez ikakvih prava tamo. A za koje je njihov premijer rekao da je "problem Litvanije u tome sto ima previse Rusa". Fasisticka pijun drzava.
  (kisa, 1. februar 2023 13:54)

  # Link komentara

 50. Sad ce ovi iz nefasadiranih kuca okruzeni blatom i smecem, da komentarisu turizam na 1500km od njih. A da nije bilo JNA, ne bi nikad bili van Srbije.
  (Slovenac, 1. februar 2023 12:21)
  Ko zna koji put se pitam, dal je normalno da u Italiju idem preko Madjarske i Austrije, gotovo duplo duzim putem. I uvek me poneko uveri da jeste, potpuno ispravna odluka.
  (Moler, 01. februar 2023 13:18)

  Definitivno i ja ih obilazim u širokom luku. Daleko im lepa kuća..
  (Kulov, 1. februar 2023 13:51)

  # Link komentara

 51. Hajmo rusofili pljujte. Gde su vam pobegli deca, rođaci, komšije. Sigurno nisu pošli u naprednu Rusiju. Nego na truli zapad.
  (Srđan, 1. februar 2023 13:47)

  # Link komentara

 52. Logican pristup mestana. Ko voli ruse osim srba i belih rusa?
  (Xeni, 1. februar 2023 13:23)

  Ne volimo ih svi, nemoj da generalizujes na sve Srbe
  (lala, 1. februar 2023 13:47)

  # Link komentara

 53. Zemlja poznata po masakrima komsija Jevreja, lakim zenama, i mrznji. Zasto su ti Rusi dolazili tamo turisticki nije mi jasno. Mozda zbog zena.
  (Alexa, 1. februar 2023 13:37)

  # Link komentara

 54. Zato sto Zapadnjaci ne znaju i ne mogu da provale kakvi su domacini. A rec je o najodanijim nacistima. Slicno kao Hrvati.
  (Freeman, 1. februar 2023 13:30)

  # Link komentara

 55. Da , baš su ludi turisti iz Zapadne Evrope da u Februaru dolaze u taj morbidni Viljnus da kao uživaju ......a u čemu da uživaju ??
  (Aqua Viva demo, 1. februar 2023 10:47

  Ne znam, ti nam reci, posto ocigledno izuzetno poznajes grad u kome si proveo ko zna koliko godina.
  (Dex, 1. februar 2023 13:30)

  # Link komentara

 56. Logican pristup mestana. Ko voli ruse osim srba i belih rusa?
  (Xeni, 1. februar 2023 13:23)

  # Link komentara

 57. @saleuk-mislis kao u bg sto dolaze!!
  (Huan Pablo Don Fernando, 1. februar 2023 13:23)

  # Link komentara

 58. E ovo vam je dokaz koliko je ta rusija u autu, jedna rusija je sebi dozvolila da im litvanija uvodi vize i ogranicava kretanje, da im zemlje poput litvanije uvode sankcije, ovo je za rubriku verovali ili ne!! Ovo je pokazatelj poraza jedne drzave!!!
  (Huan Pablo Don Fernando, 1. februar 2023 13:22)

  # Link komentara

 59. imaju zaista ukusnu hranu, poslastice, jeftini su kao destinacija i jeftine su im “žene”!
  (RIP EUsROSONG, 1. februar 2023 12:09)
  isto kao i u Srbiji, otkrio si toplu vodu
  (Ivar, 1. februar 2023 13:22)

  # Link komentara

 60. @12:21. Na zalost nebi mi objavili kad bi odgovorio tvom intelektualnom komentaru.
  (YukioMishima, 1. februar 2023 13:18)

  # Link komentara

 61. Sad ce ovi iz nefasadiranih kuca okruzeni blatom i smecem, da komentarisu turizam na 1500km od njih. A da nije bilo JNA, ne bi nikad bili van Srbije.
  (Slovenac, 1. februar 2023 12:21)
  Ko zna koji put se pitam, dal je normalno da u Italiju idem preko Madjarske i Austrije, gotovo duplo duzim putem. I uvek me poneko uveri da jeste, potpuno ispravna odluka.
  (Moler, 1. februar 2023 13:18)

  # Link komentara

 62. hmm..drzite se basketa i to bi bilo to
  (OffTheGrid, 1. februar 2023 13:17)

  # Link komentara

 63. Каже власник сувенирнице:"Нема Руса али има војника НАТО-а"."Туристи " за пожелети.
  (Цврле, 1. februar 2023 13:07)

  # Link komentara

 64. Nebitna zemlja. da big da da ih Rusi malo vrate na fabricka podesavanja.
  (DaLanik, 1. februar 2023 13:00)

  # Link komentara

 65. Dolaze radi Ukrajinki ;)
  (tutlo, 01. februar 2023 11:55)
  @tutlo
  Sta fali litvankama?!
  (boki, 1. februar 2023 12:58)

  # Link komentara

 66. 50% zalbi je bilo od rusa a 50% gostiju su bilo rusi?! Sta sam propustio , gdje je graska?
  (djenka, 1. februar 2023 12:31)

  Sad im je bolje: 50% manje zalbi, 50% manje gostiju, 50% manja plata.
  (Ej logiko, 1. februar 2023 12:50)

  # Link komentara

 67. 50% zalbi je bilo od rusa a 50% gostiju su bilo rusi?! Sta sam propustio , gdje je graska?
  (djenka, 1. februar 2023 12:31)

  To je prekomplikovano za nju. Sa tako niskom inteligencijom i neljubaznoscu pogresila je profesiju. Imala bi mnogo vece sanse da se prijavi za neki polozaj u ministrastvu spoljih poslova.
  (Nenad, 1. februar 2023 12:47)

  # Link komentara

 68. "Rusi nisu bili naši najdraži gosti. Od svih žalbi koje smo zaprimali 50 posto je bilo njihovih. Žalili su se da moraju čekati, da nisu lepo usluženi i da smo mi nacionalisti", kaže Rimkiene, koja restoran vodi od 2011.
  "Više volimo turiste iz zapadne Europe", dodaje."

  Ovo sve govori o doticnoj "ugostiteljki". Ovako sramotna izjava nekog ko se bavi ugostiteljstvom i turizmom govori da je doticna promasila zanimanje i struku, a ono na sta su se zalili Rusi ispada i te kako ... opravdano. Kao da slusam Hrvate onih predratnih godina (1989-1990) potpuno isto su govorili samo sto su oni imali "problem" sa Srbima.
  Tipican primer ksenofobnog stava.
  (nikos, 1. februar 2023 12:32)

  # Link komentara

 69. 50% zalbi je bilo od rusa a 50% gostiju su bilo rusi?! Sta sam propustio , gdje je graska?
  (djenka, 1. februar 2023 12:31)

  # Link komentara

 70. Doći će ti zapadni i to svi ošišani, naoružani i u kolonama ! Drugi problem je što će i domaći morati za njima !
  (Superhik, 1. februar 2023 12:29)

  # Link komentara

 71. Pa naravno kad prosecan Rus zaradjuje manje od prosecnog Litvanca, a zapadnjaci zaradjuju 2x vise. Zapadnjaci ce vise da potrose i to je cela poenta turizma za zemlju.
  (anon, 1. februar 2023 12:27)

  # Link komentara

 72. Sad ce ovi iz nefasadiranih kuca okruzeni blatom i smecem, da komentarisu turizam na 1500km od njih. A da nije bilo JNA, ne bi nikad bili van Srbije.
  (Slovenac, 1. februar 2023 12:21)

  # Link komentara

 73. @Bukovac osvajač

  Staljingrad nije bio 1941.
  (ugansko-uptarsko licemerje, 1. februar 2023 12:15)

  # Link komentara

 74. Novi Sade srećan ti 275 rođendan a slavlju se pridružuju i mnogobrojni Ukrajinci a posebno Rusi.
  (zoks, 1. februar 2023 12:14)

  # Link komentara

 75. Sa iskustvom iz Irske - niko, ali doslovno N I K O ih ne voli. Arogantni, prepotentni, nadmeni bez osnove. OK imaju zaista ukusnu hranu, poslastice, jeftini su kao destinacija i jeftine su im “žene”!
  Ovo leto idem u Rigu i Talin, Vilnijus i bLitvaniju izbegavam u široooookom luku!
  (RIP EUsROSONG, 1. februar 2023 12:09)

  # Link komentara

 76. naravno.gospoda,kome ovi trebaju.
  (peki, 1. februar 2023 12:09)

  # Link komentara

 77. Vilj..what?
  (gibanica, 1. februar 2023 12:07)

  # Link komentara

 78. Ali Litvanija najnebitnija država ikad
  (tkt nuk, 1. februar 2023 12:05)

  # Link komentara

 79. Ovi su bili na Staljingradu '41...ratoborniji od švaba,genocidniji od ustaša...ja da se pitam,ja bi to poravno.
  (MileBukovac, 01. februar 2023 11:14)

  Da. Znaju sve to Rusi.
  (Smuleco, 1. februar 2023 12:04)

  # Link komentara

 80. Litvanski ološ:(
  (Smuleco, 1. februar 2023 12:01)

  # Link komentara

 81. Dolaze radi Ukrajinki ;)
  (tutlo, 1. februar 2023 11:55)

  # Link komentara

 82. @Mile Bukovac
  Sreća pa se ti ne pitaš ništa jer oni koji su razmišljali kao ti su i bili na Staljingradu 41'
  (Bukovac osvajač, 1. februar 2023 11:52)

  # Link komentara

 83. Turisti koji putuju iz Britanije u Litvaniju to cine iskljucivo zbog momackih veceri i jeftinih zena. Tamo im je sve dozvoljeno.
  (SaleUK, 1. februar 2023 11:42)

  # Link komentara

 84. Nepopravljivi fasisti uskoro ćete biti na tapetu!A onda…
  (pera, 1. februar 2023 11:22)

  # Link komentara

 85. Pa nego sta si nego nacionalista kad kazes da ne žališ za gostima iz Rusije? Radio sam na recepciji hotela u inostranstvu i nevažno je odakle je gost, samo da je popunjen hotel i gleda se da se udovolji gostu jer svaki ima drugačije zahteve jer to zavisi od kulture iz zemlje iz koje dolazi. Imao sam i kineze, ruse, indijce, nemce, amerikance itd i svi oni imaju drugačiji pristup no iskreno amerikanci daju najveći bakšiš jedino.
  (ko je ovde lud, 1. februar 2023 11:14)

  # Link komentara

 86. Ovi su bili na Staljingradu '41...ratoborniji od švaba,genocidniji od ustaša...ja da se pitam,ja bi to poravno.
  (MileBukovac, 1. februar 2023 11:14)

  # Link komentara

 87. Sve je suprotno od onoga što gospodja zbori.
  Bez Rusa vaši hoteli i restorani idu samo u jednom pravcu.
  (madjaron, 1. februar 2023 10:53)

  # Link komentara

 88. Da , baš su ludi turisti iz Zapadne Evrope da u Februaru dolaze u taj morbidni Viljnus da kao uživaju ......a u čemu da uživaju ??
  (Aqua Viva demo, 1. februar 2023 10:47)

  # Link komentara

 89. Cekaj da vas prvo nadjem na mapi, fasisti ljigavi.
  (Nebrano grozdje, 1. februar 2023 10:46)

  # Link komentara