Foto: gettyimages/Allen J. Schaben
Foto: gettyimages/Allen J. Schaben

Dobra vest za ljubitelje Marvelovih likova: "Diznilend" se proširuje sledeće godine

Podeli

Projekat u vrednosti od 14 miliona dolara digao je prašinu.

Prašina se još nije slegla nakon poslednjeg velikog projekta kompanije "Volt Dizni" - Star Wars: Galaxy’s Edg, a "Diznilend rezort" već uveliko radi na svojoj narednoj platformi.

Najavljujući novitete u kalifornijskom avanturističkom parku, zasnovanom na superherojima Marvelovih stripova i filmova, objavljeno je i da je grad Anahejm odobrio nekoliko građevinskih dozvola za nove projekte, prenosi LA tajms.

Deo radova koji je odobren procenjen je na 14 miliona dolara i – to je tek početak!

Iz "Diznija", koji je kupio "Marvel carstvo" 2009. godine za 4 milijarde dolara, nisu želeli da iznose detalje o odobrenom radovima, kao ni o atrakcijama koje pripremaju, ali su rešili da zagolicaju maštu javnosti jednim detaljem - nova postavka sadržaće interaktivnu spajdermen vožnju.

U perspektivi možemo očekivati ekspanziju Marvelovih atrakcija, jer su u planu još tri projekta na nekoliko svetskih lokacija: "Volt Dizni Studios Park" u Parizu 2020. godine, "Epkot park" na Floridi 2021. i "Hong Kong Diznilend" 2023. godine.

Trenutno je na tapetu rušenje "Bags lenda", kako bi se napravilo mesta za novu zemlju superheroja.

Svi željno iščekuju više detalja o novom carstvu, a o kojima će biti reči na "Diznijevoj" proslavi D23, planiranoj za 23. avgust.

Ove greške turisti najčešće prave na putovanjima

Što je popularniji grad u kojem živite, manje su šanse da ćete biti oduševljeni ponašanjem turista. Pravila se razlikuju od države do države, pa zato ne treba biti previše strog zbog nečijih loših navika, jer možda i mi radimo nešto pogrešno, a da toga nismo ni svesni.

strana 1 od 33 idi na stranu