Foto: © Flughafen Wien AG
Foto: © Flughafen Wien AG

Pred početak turističke sezone - smanjili cene PCR testa na aerodromu

Podeli

Aerodrom Beč je odlučio da snizi cene antigenskih i PCR testova na kovid 19 kako bi podržao putnike pred početak letnje turističke sezone. Od 10. maja je cena PCR testa za odrasle snižena za 30 odsto i iznosi 69 evra. Pogodnost za porodice jeste da isti test za decu do 18 godina starosti košta 49 evra.

Antigensko testiranje na koronavirus se sprovodi po ceni od 25 evra za odrasle i 15 evra za maloletna lica. Testiranje se vrši u medicinskom centru u zgradi Office Park 3 na bečkom aerodromu. Rezultati su dostupni brzo i u skladu su sa svim međunarodnim odredbama za ulazak u inostrane zemlje.

Testiranje se vrši svakog dana od 7 do 19 časova. Prijava nije potrebna, a čekanja su minimalna. Rezultati antigenskog testa su dostupni za pola sata, dok se na rezultate PCR testa mora čekati nekoliko sati, a najkasnije do narednog dana. Rezultat u vidu lekarske potvrde izdaje se na nemačkom i engleskom jeziku.

Za ulazak u Austriju ubuduće tri kategorije: Kako prekinuti karantin?

Medicinski centar bečkog aerodroma, pored testiranja na koronavirus, nudi različite usluge u oblasti opšte medicine, interne medicine, ortopedije, dermatologije i drugih medicinskih grana. Centar je opremljen svim neophodnim uređajima i najmodernijom informacionom tehnologijom. Može se zakazati termin, ali to nije neophodno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2160 idi na stranu